Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy én ne menjek el velük Erdélybe, mert én nagyon félek a medvéktől?
“Hogyan győzzem meg a szüleimet”
17 évesen? Sehogy. Megmondod, h nem mész és kész. Mi vagy te a rabszolgájuk, h kényszerrel is elvisznek?
Nagyon valószínűtlen egy medvetámadás
Én is rettegek a medvétől -is-. De azért egy erdélyi utat nem hagynék ki.
Kiránduláskor kindenki rajtam röhög, ahogy minden medve elleni trükköt bevetek.(Nem is mert az utamba kerülni még egy sem)
A Fogarasi havasokban kavarogtunk 4 napig, egy medvével se talalkoztunk. Felhívom a figyelmedet, hogy ellenben sok a vipera, majdnem ráléptem egy jó nagy fekete példányra 😁
Kérdező!
Már Magyarországon is megjelentek a medvék. Úgy hallottam hogy a medvék azokat eszik meg akik rettegnek tőlük. Szerintem ezen információ után zárkózz be a lakásba majd építs egy atombunkert magadnak!
🐻🐻🐨🐼
A medvék főleg éjjel "portyáznak" és Erdélyben nem is a faluban/városban, úgyhogy szinte kizárt, hogy összeakadj eggyel.
Gondolom nem egy erdei viskóban fogtok megszállni.
Amúgy én sokszor voltam Erdélyben, voltam erdőben is gombászni nem egyszer, maximum mókust láttam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!