Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy én ne menjek el velük Erdélybe, mert én nagyon félek a medvéktől?

Figyelt kérdés

máj. 22. 14:05
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
62%
Nem bánt a medve
máj. 22. 15:07
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem az erdő vagy a mező közepén, vagy egy falu vagy város határában vagy este, nem lesz medve, nyugi.

Tele van a Ro-Alert előzményeim medveriasztásokkal, de élőben csak úgy láttam medvét állatkerten kívül, hogy Kovászna és Vráncs megye között csövelte a kaját az autósoktól az erdő közepén...

máj. 22. 15:27
 13/31 anonim ***** válasza:
máj. 22. 15:29
 14/31 anonim válasza:
93%
Nem egész Erdély egy medvetelep, ehhez több adat kell…
máj. 22. 17:51
 15/31 anonim ***** válasza:
98%
A medve már ott áll a román határnál, és messziről integet, ahogy közeledtek.
máj. 22. 18:07
 16/31 anonim ***** válasza:
máj. 22. 18:11
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
"Apa, Anya, h.ülye vagyok, ne vigyetek el világot látni."
máj. 22. 18:45
 18/31 anonim ***** válasza:
97%
Évi 2-3 ember hal meg a medvétől, nem jelentős a veszély. Én sokat járok arra túrázni, nyaralni és síelni is. De eddig pont annyi medvét láttam mint az alföldi régióban betyárt karikás ostorral a kezében.
máj. 22. 18:59
 19/31 anonim ***** válasza:
97%
Kevés az infó. Erre így nem lehet válaszolni. Egyébként én elég furcsán néznék rád, ha közölnéd, hogy emiatt nem akarsz Erdélybe menni. Nincs egész Erdély nincs tele medvékkel, egyébként.
máj. 22. 19:48
 20/31 anonim ***** válasza:
95%

"Nem bánt a medve"

Legalábbis akkor, ha tisztában vagy vele, hogy a medve nem játék! :)

máj. 22. 20:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!