Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat nem érdekli mi történik...

Apámat nem érdekli mi történik velem?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni.

Mostanában egy nehéz időszakon megyek keresztül,és ez meg is látszik rajtam. Motiválatlan vagyok,már alig járok ki a barátaimmal iskolán kívül,csak hazajövök és telefonozok,alszok aztan az egész kezdődik előlről.

Soha nem voltam ilyen,mindig társaságkedvelő ember voltam,bár szerettem egyedül lenni néha de sokat járkáltam ki még télen is.

Nem tudom elhinni hogy apámék észre se veszik rajtam,hogy segítségre van szükségem...soha nem volt rossz szülő egyikőjük sem,de úgy érzem leszrják mivan velem pedig elég lenne ha csak beszélgetnénk erről az egészrol.

Ehhez képest egymáshoz se szólunk hiába vagyunk itthon,csak fekszik a kanapén vagy dolgozik,velem már szinte soha nem foglalkozik. Miért van ez?

máj. 20. 15:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Mondtad nekik? Gondolom úgy vannak vele, már megtanultál beszélni, mondod ha gond van. Ha csak mélabúsan bámulsz magad elé akkor abból nem fognak rájönni
máj. 20. 18:27
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, van szád?

Ha kérdeznének, akkor tuti azon rinyálnál itt, hogy nem hagynak békén-

máj. 20. 18:47
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

"alig járok ki a barátaimmal iskolán kívül,csak hazajövök és telefonozok,alszok aztan az egész kezdődik előlről."

Nekem EZ volt az életem mindig is, sőt most felnőttként is eléggé ez van, úgyhogy ezzel még nincs probléma.

máj. 20. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Állj elé, és mondd meg neki kerek-perec, hogy mi a bajod. Többen úgy vagyunk “beállítva”, hogy ha valakinek gondja van, akkor majd úgyis odajön, és mondja.
máj. 20. 19:32
 15/19 anonim ***** válasza:
4%
Ez az apa nem fog segíteni. Nem alkalmas. Hiányzik az érzelmi intelligenciája. Csak a barátokra meg valami értelmes tevékenységre, sportra, túrázásra lehet számítani.
máj. 20. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Nálam is ez van a szüleimmel,hogy nem érdekli őket ha valami bajom van.Én beszéltem nekik erről de őket nem érdekli szerintük nem lehetnek problémáim és csak nekik lehet.Lehet ezért nem beszél a kérdező a szüleivel mert nincs jó bizalmi kapcsolat ő és a szülei között.
máj. 21. 00:35
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
16os akkor el se várja hogy érdeklődjenek. És teljesen normális, ha valaki nem járkál el a haverokkal, örülnek neki hogy nincs gond a kérdezővel.
máj. 21. 06:15
 18/19 anonim ***** válasza:
85%

Ötös, te mire válaszoltál? :D

Kérdező: nyisd ki a szád. Néma gyereknek senki nem érti a szavát.

máj. 21. 10:44
 19/19 anonim ***** válasza:
37%
Miért lettek lepontozva a normális válaszok?
máj. 21. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!