Ha Magyarország iszlám ellenes ország, az emberek többsége miért érdekli hogy Kínában mi történik az Ujgurokkal?
Érdekes módon a média nem mutatja hogy milyen okból kerülnek az átnevelő táborokban.
Nagyon sok közöttük a radikális muszlim akik kardokkal és késekkel olyan embereket szúrnak le fényes nappal az utcákon akik nem muszlimok. 1-2 éve egy terhes keresztény kismamát ledobtak egy 6 emeletes háztetőről mert elutasította az Iszlám vallást.
Ezek után az ember miért érezzen empátiát az Ujgurok felé? Ha Izraelben valaki ilyet tesz, egyből halálra ítélik, és nem átnevelő táborokba küldik ahol napi 3 étkezést kapnak és közben kinyalják a seggüket.
Mert a hírek arról szólnak ami épp a nyugat álláspontját támasztja alá. Mi nem akarunk/tudunk véres kézzel rendet tartani, aztán így ezt felhasználjuk azok ellen akik meg megteszik.
Ha meg mondjuk Magyarországon ezzel még sokan egyet is értenének akkor is ez nem lenne polkorrekt álláspont, aztán pont Kína miatt nem érné meg nekünk további konfliktusokat felvállalni.
Magyarország nem iszlám ellenes, nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget.
És senkit nem érdekelne, amennyiben tényleg csak terroristákat, iszlamistákat zárnának be, de lényegében bármiért elvihetnek ott, ez a probléma. Ilyen időszak pedig Magyarországon is volt, úgyhogy jobb lenne nem támogatni az ilyen rendszereket.
1. Magyarország nem iszlám ellenes.
2. nem érdekli az emberek többségét mi van az újgúrokkal, a legtöbben azt se tudják kicsodák és hogy bármi közük lenne Kínához.
3. A legtöbben azzal se foglalkoznak mi van Kínával.
4. szerintem ne nézd többet a ballib médiát, nagyon el tud szakítani a valóságtól!
#8,
Teljesen megértem őket hogy függetlenséget akarnak, de ilyenkor nem a hétköznapi dolgozó civileket kellene lemészárolni akiknek semmi közük sincs a Kínai Kommunista párthoz.
Pont ezek az események miatt az ENSZ terrorista csoportoknak nyilvánítják az Ujgur iszlamista csoportokat/pártokat. Szerintem ezzel csak az esélyüket rontják.
De engem az bosszant fel legjobban hogy a keleti média sosem mutatja hogy miket művelnek ezek az iszlamista csoportok, miközben a civilek elleni robbantgatások vagy a csoportos késes támadások szinte mindennaposak Kína keleti részein. Tudom hogy a kínai kormány nem egy ártalmatlan bárány, de akkor sem kéne emiatt ártalmatlan civileket mészárolnni “Allah” nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!