Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Magyarország iszlám ellenes...

Ha Magyarország iszlám ellenes ország, az emberek többsége miért érdekli hogy Kínában mi történik az Ujgurokkal?

Figyelt kérdés

Érdekes módon a média nem mutatja hogy milyen okból kerülnek az átnevelő táborokban.

Nagyon sok közöttük a radikális muszlim akik kardokkal és késekkel olyan embereket szúrnak le fényes nappal az utcákon akik nem muszlimok. 1-2 éve egy terhes keresztény kismamát ledobtak egy 6 emeletes háztetőről mert elutasította az Iszlám vallást.

Ezek után az ember miért érezzen empátiát az Ujgurok felé? Ha Izraelben valaki ilyet tesz, egyből halálra ítélik, és nem átnevelő táborokba küldik ahol napi 3 étkezést kapnak és közben kinyalják a seggüket.

[link]

[link]

[link]

2021. dec. 28. 19:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Mert az ujgurok magyarok.
2021. dec. 28. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Mert a hírek arról szólnak ami épp a nyugat álláspontját támasztja alá. Mi nem akarunk/tudunk véres kézzel rendet tartani, aztán így ezt felhasználjuk azok ellen akik meg megteszik.

Ha meg mondjuk Magyarországon ezzel még sokan egyet is értenének akkor is ez nem lenne polkorrekt álláspont, aztán pont Kína miatt nem érné meg nekünk további konfliktusokat felvállalni.

2021. dec. 28. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem az emberek többsége magasról letojja, mi történik az ujgur iszlamistákkal. Ezt a témát a jenkik nyomatják, hogy minden áron rossz színben tüntessék fel Kínát.
2021. dec. 28. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Magyarország nem iszlám ellenes, nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget.

És senkit nem érdekelne, amennyiben tényleg csak terroristákat, iszlamistákat zárnának be, de lényegében bármiért elvihetnek ott, ez a probléma. Ilyen időszak pedig Magyarországon is volt, úgyhogy jobb lenne nem támogatni az ilyen rendszereket.

2021. dec. 28. 19:22
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Mert mi magyarok nem vagyunk iszlámellenesek, csak a ballib ellenzék sikeresen átmosta ezzel az agyakat. Te befogadnál magadhoz egy iszlám arabot? Ha nem a válasz akkor iszlámellenes vagy
2021. dec. 28. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

1. Magyarország nem iszlám ellenes.

2. nem érdekli az emberek többségét mi van az újgúrokkal, a legtöbben azt se tudják kicsodák és hogy bármi közük lenne Kínához.

3. A legtöbben azzal se foglalkoznak mi van Kínával.

4. szerintem ne nézd többet a ballib médiát, nagyon el tud szakítani a valóságtól!

2021. dec. 28. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
21%
Mert amúgy nem része a vallásüldözés a kommunista ideológiának... várjunk.
2021. dec. 28. 22:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt mert ez a második világháború óta példátlan népirtási kísérlet. Igen tudom, voltak csúnya események a közvetlen szomszédunkban is a délszláv háború idején, meg például Ruandában is meg még ezernyi más helyen. De ez annál is durvább. Konkrétan egy több millió emberből álló népcsoportot, akiknek amúgy semmi közük Kínához (tehát korábban függetlenek voltak, saját országuk volt és egyáltalán nem rokon nép a kínaival) teljesen el akarnak törölni a föld színéről. Vannak hírek róla, hogy a nőket sterilizálják ezekben a táborokban, hogy ne tudjanak tovább szaporodni az ujgurok, a történelmüket Kína konkrétan eltörölte teljesen, pedig egy több évszázada létező népcsoportról beszélünk. Ezekbe az "átnevelő" táborokba elviszik a felnőtt nőket és férfiakat erőszakkal, hogy a beillesszék őket a kínai társadalomba. Mérhetetlen erőszakot alkalmaznak velük szemben, sok tizezren meg is halnak ezekben a táborokban, ahol az örök kedvükre verhetik a foglyokat és a nőket sokszor még meg is erőszakolják. Azontúl meg rabszolgaként dolgoztatja őket az állam, hogy azért valami profitot is csináljon belőlük. Tény, hogy voltak ujgur terroristák és különféle terrorszervezetek, vagy legalábbis Kínában annak tartják őket. Ezek a szervezetek többsége az ujgur függetlenségért küzdött és azért, hogy véget vessen a kínai megszállás ám. Közben civileket is támadtak közben, ami undorító és elítélendő, de kb olyanok voltak, mint az IRA vagy az ETA. Itt azonban mégse küldték az összes baszkkt koncentrációs táborba.
2021. dec. 29. 00:52
 9/12 A kérdező kommentje:

#8,

Teljesen megértem őket hogy függetlenséget akarnak, de ilyenkor nem a hétköznapi dolgozó civileket kellene lemészárolni akiknek semmi közük sincs a Kínai Kommunista párthoz.

Pont ezek az események miatt az ENSZ terrorista csoportoknak nyilvánítják az Ujgur iszlamista csoportokat/pártokat. Szerintem ezzel csak az esélyüket rontják.

De engem az bosszant fel legjobban hogy a keleti média sosem mutatja hogy miket művelnek ezek az iszlamista csoportok, miközben a civilek elleni robbantgatások vagy a csoportos késes támadások szinte mindennaposak Kína keleti részein. Tudom hogy a kínai kormány nem egy ártalmatlan bárány, de akkor sem kéne emiatt ártalmatlan civileket mészárolnni “Allah” nevében.

2021. dec. 29. 04:31
 10/12 MDaniel98 ***** válasza:
89%
A népírtás, és átnevelőtáborokba zárás az embereknek általában nem szokott tetszeni, függetlenül attól, hogyaz ellenoldal teljesen ártatlan-e vagy sem legfőképpen ezért
2021. dec. 29. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!