Hogyan rendezzem ezt a helyzetet? Lehet egyáltalán?
Röviden a sztori: az egyetem elvégzése után kb 1 éve elkezdtem dolgozni a családi vállalkozásunkban. Mindig is ez volt a terv, szeretem is csinálni és jó is vagyok benne. A nagyszüleim indították el anno, ők már nyugdíjasok. Most anyukám a főnök kb 15 éve már, keményen dolgozik és nagyon jól csinálja. A cégben dolgozik még anyukám húga, bár az túlzás, hogy dolgozik, amikor van kedve bejön, csinál valamit /általában rosszul/, kivesz egy kis pénzt és hazamegyek. Na most ez a bizonyos nagynéni borzalmasan irigy volt rám mindig is, most is, és rosszul van attól, hogy én is itt dolgozom és jó is vagyok. Bújtogatja ellenem az alkalmazottakat sőt még anyámat is, aki mivel egy gyenge személyiség vevő is erre. Az egy dolog, hogy egyfolytában szid meg kavar rólam a hátam mögött, de most nagyon eldurvult.
Tudni kell rólam, hogy volt egy koponyasérüléses balesetem, utána epilepsziát diagnosztizáltak. Még folyik a gyógyszerek beállítása, vannak jobb és rosszabb napjaim.
Na most: ez a nagynéni kitalalta, hogy én csak megjátszom az epilepsziát, hogy manipuláljam anyámat meg hogy figyelmet szerezzek. (Kb 20 orvosi leletem van ami igazolja) ezzel telekürtölte a várost és már lassan anyám is kezdi elhinni. Pár napja volt egy rohamom otthon. Utána anyám lefotózott ahogy kiütve, nyálas szájjal fekszem az ágyon, elküldte a nagynénimnek. Ő meg a fél városnak, ilyen kommentekkel hogy “rozsdás szöget kéne szúrni a talpába rögtön kiderülne hogy megjátssza” stb..
Ők még nem tudják, hogy ezt tudom..
Nem tudom mit csináljak, legszívesebben most azonnal a világ másik felére költöznék és soha nem állnék szóba velük többet. Félek a váltástól, mert epilepsziásként nem könnyű munkát találni..
Egyáltalán hogy kérjem ezt számon anyámékon? Van értelme? Nem tudom mit tegyek..
Van aki ezt elhiszi?
Az epilepsziat orvos diagnosztizalja, nem bemondasra adjak. Ha orvos diagnosztizalta kell rola lelet, kell a rohamrol eeg stb. Ha anyad ertelmes akkor nem fog a tesojanak hinni. Teljesen eletszerutlen sztori.
Akkor is életszerűtlen hogy anyad ne az orvosnak higgyen.
Vagy kerdezd meg tole hogy ketsegbevonja egy szakorvos diagnozisat?
25, hisz az orvosnak biztos, csak a huginak akar bizonyítani.
Ha azt is engedi hogy úgy "dolgozzon" ahogy akar és a cég pénzét is kedvére költheti, nem is csodálkozom.
Hugit kell kirakni a cégből, mert tönkreteszi az egészet. Nyilván nem 15 éves majd megáll a lábán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!