Mit tennétek a helyemben?
A szüleimmel élek jelenleg. Most kezdtem dolgozni egyetem után, tehát még nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy költözzek.
Probléma: Öten vagyunk a családban, és jelenleg csak én dolgozom. Anyám egészsége nem engedi, ő a háztartást vezeti. Húgom nemrég fejezte be a munkát, kirakták, mert protekció által bekerült a helyére egy másik ember, akit a vezetőség nem utasított el. Öcsém idén államvizsgázik. Egyetem mellett dolgozik, de az a pénz mind az iskolára megy.
A fő probléma apám. Beteg, de nem vészes, igenis tudna dolgozni. Kerüli a munkát, és mindent az egészségére fog. Már nagyon idegesítő. A húgom szintén nem hajlandó munkát keresni, és besegíteni sem anyagilag, pedig lenne miből.
Tehát lényegében minden rámhárul. Csak én segítem a családot anyagilag. Az egyedüli, akit sajnálok, az anyám. Nem tud dolgozni, de valamiből el kell tartani a családot. Így én támogatom anyagilag, így viszont apám és húgom visszaél a helyzettel. Nem fognak dolgozni, mert az én fizetésem "elég lesz".
Látom nem sikerült értelmezned a kérdező szavait. A családban csak a kérdező dolgozik. Az anyján kívül mindenki más tudna, csak nem akar. Miért költözne el egyedül és hagyná szrban az anyját? Te ezt tennéd? Hát, nem lennék az anyád helyében...
"Miért költözne el egyedül és hagyná szrban az anyját? Te ezt tennéd? Hát, nem lennék az anyád helyében"
Hát ne haragudj, de milyen nő és anya lehet az, aki ilyen semmirevaló férjet választ és semmirevaló gyerekeket nevel fel???
Gondolod hogy az anyja maradna inkább otthon és halna éhen? Oké hát nyilván kell kérdezni előtt hogy hogyan szeretné. De miután mondta hogy jönne velem, vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!