Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Anyám 50 éves. Kb. 4 éve teljesen meghülyült, kifordult magából. Előtte 25 évig nem dolgozott, apum tartotta el az egész családot kemény fizikai munkával (egy testvérem van) saját házunk van és jelenleg itthon élek a 2 éves kisfiammal mivel én is elváltam 3 év házasság után.

Az az igazság hogy anyám itthon sem csinált nagyon semmit amikor gyerekek voltunk akkor is csak nézelődött sokszor apu takarított és főzött nekünk. Ez apunak rosszul esett mivel anyám egész életébe szarba sem nézte pedig mindent értünk tett.

Anyám kb. 4 éve meghülyült elvált apámtól, úgy hogy közben itt lakott és utána elkezdett titokban pasizni (gondolom a hülye barátnők befolyásolták) a lényeg hogy odaköltözött egy pasihoz 2 hete. A pasit tavaly novemberben ismerte meg. Azt is úgy tudtuk meg én be tudok lépni a messengerébe ...

Anyám azt hazudta itthon hogy a munkahelyi szállásra költözik (2éve dolgozik ott, előtte alkalmi munkái voltak)

Mi ezt a pasit fenntartással kezeljük, a Messenger beszélgetéséből azt vesszük ki hogy erősen manipulálja a pasi . Amióta elment azóta 0 a kommunikáció . Hogy lehetne a pasit legálisan lenyomozni? Tudjuk hogy nagyjából hol lakik, és hogy hol dolgozik

2024. máj. 9. 07:53
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek aki értelmeset írt. Anyám miatt aggódom de már elengedés

Azt elfelejtettem írni hogy nekem is van vőlegényem akivel 2 hónap múlva lesz a lagzink. Így a szervezés, szaladgálás közepébe nem hiányzott ez nagyon...

Apukám nagyon jól keres mivel villanyszerelő vállalkozása van régóta. Én is csak azért jöttem ide mert a mi saját lakásunk a párom újítja

2024. máj. 9. 16:16
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

"...jelenleg itthon élek a 2 éves kisfiammal mivel én is elváltam 3 év házasság után."

"Azt elfelejtettem írni hogy nekem is van vőlegényem akivel 2 hónap múlva lesz a lagzink. "

Hát... Inkább magad miatt aggódj

2024. máj. 9. 16:19
 33/41 anonim ***** válasza:
78%
Ha a gyerek házasságba született, ez nagyon Mónika shows matek.
2024. máj. 9. 16:41
 34/41 anonim ***** válasza:
84%

Anyám miatt aggódom de már elengedés

Úgymint? Hogy mit csinál vele a pali?

2024. máj. 9. 16:50
 35/41 anonim ***** válasza:
77%
Ha apádnak így jó és nem válik el, evvan.... Legalább veletek foglalkozott mutterom anno?
2024. máj. 9. 18:40
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

2 eves gyereked van, nemreg leptel ki egy 3 eves hazassagbol, mar ujrahazasodsz.

Ha teged nem itel el senki, es nem okoskodik senki az eletedbe, te miert okoskodsz anyadeba?

2024. máj. 9. 21:48
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk neked fogalmad nem lehet a családi dinamikáról, vagy a házasságukról, hogy miért nem dolgozott, apád miként bánt vele és sorolhatnám.

A "csodás, nagyszerű" exem pl olyan szinten leépítette az önbizalmamat, hogy több évbe telt összekapni magam és elhinni, hogy érek valamit. Ja, és persze senki nem hitt nekem, mert ő előadta a remek férfit.

Ha apád is ilyen, akkor nem kell csodálkozni hgoy anyád lelép a francba, amint végre tud.

2024. máj. 10. 08:23
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a helyedben én inkább magam és a súlyos kapcsolatfüggőségem miatt aggódnék, nem anyám életén pörögnék. :D

Elváltál három év után, abból van egy kétéves gyereked, de nemsoká házasodsz is újra. Na, az szép.

2024. máj. 10. 08:25
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Persze, 2 hónap múlva lagzi, azt még együtt sem éltek, apuci házában dekkolsz. 😂

Nem tetszettek a válaszok, úgyhogy átalakítod a sztorit a magad javára. Mondjuk ez épp hatalmas öngól volt, nyilván betaláltak a kommentek, amik érdeklődnek, mire fel szólod le anyád magánéletét, miközben a sajátod is egy rakás szr.

2024. máj. 10. 09:42
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Tanulni kellett volna gyerek nevelés előtt.

Nagyon nem megy a matek, gondold át újra a fiktív életedet.

2024. máj. 10. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!