Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Anyám 50 éves. Kb. 4 éve teljesen meghülyült, kifordult magából. Előtte 25 évig nem dolgozott, apum tartotta el az egész családot kemény fizikai munkával (egy testvérem van) saját házunk van és jelenleg itthon élek a 2 éves kisfiammal mivel én is elváltam 3 év házasság után.

Az az igazság hogy anyám itthon sem csinált nagyon semmit amikor gyerekek voltunk akkor is csak nézelődött sokszor apu takarított és főzött nekünk. Ez apunak rosszul esett mivel anyám egész életébe szarba sem nézte pedig mindent értünk tett.

Anyám kb. 4 éve meghülyült elvált apámtól, úgy hogy közben itt lakott és utána elkezdett titokban pasizni (gondolom a hülye barátnők befolyásolták) a lényeg hogy odaköltözött egy pasihoz 2 hete. A pasit tavaly novemberben ismerte meg. Azt is úgy tudtuk meg én be tudok lépni a messengerébe ...

Anyám azt hazudta itthon hogy a munkahelyi szállásra költözik (2éve dolgozik ott, előtte alkalmi munkái voltak)

Mi ezt a pasit fenntartással kezeljük, a Messenger beszélgetéséből azt vesszük ki hogy erősen manipulálja a pasi . Amióta elment azóta 0 a kommunikáció . Hogy lehetne a pasit legálisan lenyomozni? Tudjuk hogy nagyjából hol lakik, és hogy hol dolgozik

2024. máj. 9. 07:53
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
81%

A fizikai melósok SOKKAL többet keresnek mint az irodisták. :) Láttad te már mennyit kell fizetni egy ácsnak, egy bádogosnak, egy hidegburkolónak, egy gázszerelőnek?

Csak az 25k hogy kijön házhoz és akkor még semmit se csinált.

Eszem megáll, ezt nem tudni 2024-ben. :D

2024. máj. 9. 11:24
 22/41 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg többet keresnek a fizikai munkások, pláne ha szakmunkás, mint én irodában a diplomámmal.
2024. máj. 9. 11:36
 23/41 anonim ***** válasza:
20%

"Láttad te már mennyit kell fizetni egy ácsnak, egy bádogosnak, egy hidegburkolónak, egy gázszerelőnek?

Csak az 25k hogy kijön házhoz és akkor még semmit se csinált."

Ebböl is látszik, milyen tudatlan vagy - ez nem az illetö fizetése, ebböl rengeteg minden lejön még, a végén a negyede jó, ha megmarad.

Meg egyébként sincs folyamatosan munka, havi egy-két hétre kap valamit, a maradék idöben meg semmit.

2024. máj. 9. 14:50
 24/41 anonim ***** válasza:
85%

23!

Egy jó szakember be van táblázva hónapokra, akár évekre előre.

2024. máj. 9. 14:56
 25/41 anonim ***** válasza:
17%
Hiszed te!
2024. máj. 9. 14:57
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hanem tudom. A környékünkön nem Keve felújítás van, tisztában vagyok vele, hogy működik. Neked vannak téves elképzeléseid. De mindegy amúgy, a kerdes nem az volt, mit dolgozik a kérdező apja és azzal mennyit keres.
2024. máj. 9. 15:04
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

"havi egy-két hétre kap valamit, a maradék idöben meg semmit."

Férjem szerkezetlakatos vállalkozó. Hónapokra előre várnak rá az ügyfelek. Azt se tudja, mihez fogjon, egész évben. Télen is.

2024. máj. 9. 15:11
 28/41 anonim ***** válasza:
90%
23# mi a tetőre vártunk 8 hónapot, a kültéri burkolóra meg 6 hónapot. Igazából csak ennyire vannak betáblázva.
2024. máj. 9. 15:24
 29/41 anonim ***** válasza:
85%
23-as: Ostoba vagy! Úgy tűnik te egy kő alatt élsz.
2024. máj. 9. 15:40
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sem szánalmas, hogy egy kopasz pcsára esélyesen csitri korban (mivel anyukád is fiatal, te se lehetsz túl idős, de ha mégis, akkor is áll a többi, mielőtt ugye max ebbe tudnál belekötni) szült luvnya szólja meg a saját anyját, miközben a férjecskéje után rohant haza ő is apucihoz, mert még laknia sincs hol. :D
2024. máj. 9. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!