Lehet, hogy rákos az édesanyám, nincs más hozzátartozóm, hogyan kezeljem a helyzetet?
Apukám 5 éves koromban meghalt, a nagymamám tavaly szentesete napján. Más hozzátartozóm nincs, csak az anyukám.
1 éve talált csomót a mellében és most ment el mammográfiára. Rosszindulatúnak tūnik, ezért vastag tūvel rendeltek el mintavételt. A jövō héten kerūl erre sor, utána 1 hét múlva van eredmény. Majdnem 4 éve van párom, külön élünk, neki szép családja van, magányos lennék így is, gyakran jár haza, otthoni cégben dolgozik.
Nagyon ideges vagyok, remeg mindenem, van már valakinek tapasztalata ilyen téren?
23L
Bizakodjatok, jobbat nem tud senki mondani! Legjobbakat kívánom, majd írd meg a fejleményeket!!
Egyébként én is tartom ettől h egyedül vagyok, egyke is vagyok. Remélem sikerül egy igazi párt találni magamnak
Nem biztos hogy rosszindulatu
Hány éves anyukád?
Ha nincs áttét akkor kemo sem kell,le lehet venni a mellét,utánna implantot helyezni neki be,vagy simán ha még kicsi a daganat kitudják műteni
Ird meg a fejleményeket
# Persze, ne tegyenek semmit, mert szerinted minden rossz..
Nekem 3 éve volt sugárkezeléses kúrám, a kontrollra egyre ritkábban kell menni, mert semmi probléma nincs.
Ennyit a Te állítólagos mérgezésedről..
Szerintem se gondolj egyből a legrosszabra. Várjátok meg az eredményt, aztán majd gondolkodtok hogyan tovább. Ahogy előttem is írták, rengetegen felépültek mellrákból, van rá kezelés. Nyugi! Bár tudom könnyű mondani...
Én is kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Minden jót kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!