Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragudott meg rám...

Jogosan haragudott meg rám ezért anyukám?

Figyelt kérdés

Vettem 3 virágot, egyet anyukámnak, mamámnak és apukám feleségének is. Utóbbin akadt ki teljesen anyukám. Tavaly is adtam neki meg szerintem már azelőtt is, csak arról nem tudott, de mostanában egész jól kijöttek, így "felmertem vállalni". Nem tartom persze az anyukámnak, de évek óta apuval van, sokat is vagyok náluk és nagyjából úgy tisztelem, mint a szüleimet. Ha ott vagyok főz rám is, takarít, kimossa a ruháimat, meghallgat, ha rossz az idő és anyáék nem érnek rá értem jön a suliba stb. Olyan Ő is, mint egy szülő. Miért baj, ha egy ilyen kis gesztussal meghalálom, hogy törődik velem? Anyukám elég érzékeny, sokáig a nevét sem mondhattam ki itthon, mert egyből lekiabált/sírt miatta, de az utóbbi időben egész sokat beszélgettek meg mondta anya is, hogy örül neki, hogy jól bánik velem, erre most egy ilyen kis apróság miatt megint megy a vita, mert hát, hogy gondolom, hogy ezen a napon őt is köszöntöm. Pedig direkt figyeltem, hogy anyukámnak szép, különleges virágot vettem, mostahaanyukámnak meg egy egyszerű kis cserepeset 600ft-ért, hogy lássa anyu is, hogy azért nem egyszinten vannak nálam, de ez a része nem igazán érdekli.

Szerintetek hibáztam? Mert igazából virág ide vagy oda, akkor is szeretem a mostohaanyámat, ha nem veszek neki semmit, miért baj, ha ezt egy aprósággal ki is fejezem? Tudom nem kellett volna idén sem anyának mondani, de nem akartam titkolózni meg azt hittem már jobb a helyzet.

máj. 5. 10:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#12 Nagy problémáid vannak az életben? vagy miért vagy ilyen rosszindulatú? Fogalmad sincs milyen ember apukám felesége, de egyből a negatívat kell feltételezni persze. Saját gondjaidat vetíted ki?
máj. 5. 11:32
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha olyan jó ember miért nem köktözöl hozzá?
máj. 5. 11:46
 13/23 A kérdező kommentje:
Mert te mindenkihez odaköltözöl, akit kedvelsz? Ilyen hülye kérdést.
máj. 5. 11:48
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem jogos, ez puszta féltékenykedésből fakadó hiszti. Savanyú neki a szőlő. Nem elég, hogy "elvette" az apádat, téged is "lenyúl".
máj. 5. 11:55
 15/23 anonim ***** válasza:
14%
16 te tipikusan az a nő vagy akit ha elhagynak az ilyen undorító gusztustalan stílusa miatt csodálkozik és mindenki mást hibáztat. Gondolom emiatt cseréltek re egy szebb fiatalabb csajra és hát a válaszaidból ítélve jól is tették 😘
máj. 5. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, nagyon jól tetted, szép gesztus volt tőled. Nekem pl. meghalt anyukám 20 éves koromban, anyák napján hazamegyek a szülővárosomba, teszek anyukám sírjára egy csokor rózsát minden évben. De: Apám új feleségének is viszek mindig anyák napján 1 szál rózsát (pedig soha nem nevelt, amikor apuval összejöttek, én már koleszos voltam Pesten, utána is Pesten maradtam). De tisztelem apu ú feleségét, mindig kedves, amikor hazalátogatok. (A pesti lakásom árába is adott bele pénzt. Biztos azért, hogy elkotródjak, ugye, 17-es?:DD)
máj. 5. 12:32
 17/23 Bellatrix:3 ***** válasza:
92%

Az én anyám is dettó ezt csinálta mindig. Annó a sulis ballagásomra sem akarta meghívni a nőt! Ott megmondtam neki, hogy ez rólam szól és én döntöm el ki lesz ott! A listát is le ellenőriztem! Én megértelek kéredző, semmi rosszat nem tettél sőt nagyon kedves gesztus volt tőled! Anyukád borzasztóan túlreagálja a dolgot!

Az meg, hogy oda kell költözni…ekkora baromságot! Én minimum 20 helyen laknék 4 országban ha mindenkihez oda költöznék akit kedvelek 😅 elég nonszensz!

Meg az is marhaság, hogy csak azért kedves, hogy apádnak imponáljon! Nem mindenki egy haszonleső gonosz mostoha! Én többször voltam apummal meg a párjával együtt nyaralni meg miden, napokig esetleg hetekig is! És meglepő lehet sokaknak, de pont ugyan olyan volt a nő, mint amikor csak néha megyek oda! Durva mi? Sőt még durvábbat mondok, el is mondta, hogy tisztában van vele, hogy apánknak a gyerekei a legfontosabb és ezt mindig tiszteletben tartotta és ezután is ez lesz!

máj. 5. 12:43
 18/23 anonim ***** válasza:
26%

Azért esett neki rosszul, mert Anya csak egy van. Anyák napjára őt köszöntsd fel. Egyszer majd talán megérted, ha most még nem is.

Apukád barátnőjét köszöntheted szülinapon, névnapon, vegyél neki karácsonyra valamit, kedvelheted, szeretheted, az jó dolog, ha kölcsönösen kedvelitek egymást.

De egyet ne tegyél...Anyák napján őt ne köszöntsd.

máj. 5. 12:45
 19/23 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem anya csak egy van.

És elhiszem hogy rendes az a nő. De anyák napjára csak az anyámnak és nagymamámnak veszek virágot.

A nőnek biztos vennék születés névnapra stb… de anyák napjára nem.

Ha szétmennének apuddal akkor is vennél? Naná hogy nem.

Én megértem anyudat hogy rosszul esett neki hogy a gyereke másnak is vett anyák napjára virágot mikor egyedül ő az anyád.

máj. 5. 18:31
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt le kell nyelni sajnos, semmi köze hozzá.

Én 20 éve hallgatom, hogy apám felesége ilyen-olyan k*va. Ki van akadva, hogy mamának szólítja őt is a kisfiam. Neki nem lehetett gyereke, pedig szeretett volna, ez a kis öröm legyen már meg neki. Ha szitkozódik, csak hallgatom, úgyis abbahagyja.

máj. 5. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!