Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragudott meg rám a...

Jogosan haragudott meg rám a lányom?

Figyelt kérdés
Ma voltunk egy boltba, ahol cipőt néztünk, és a lányom (egyébként 14 éves) meglátott egy fekete szőrme kabátot, ami nagyon megtetszett neki. Ismerem már, elkezdte nézegetni, itt már tudtam hogy kell neki. De most rendeltünk neki a netről egy hasonlót, csak az barna, meg kicsit másabb az anyaga és az kb. egy hét és megjön, úgyhogy teljesen felesleges egy másik, plusz ez 13.000ft volt, annyit meg nem adok ki egy (rövid!) szőrme kabátért. Mert kb. a derekát takarja, nem is hosszú hogy mondjuk télen is jó legyen. Le állt ott velem vitatkozni, hogy miért nem veszem meg, a ruha az létszükséglet, de mondom annyi ruhája van hogy ömlik ki a szekrényből. De hogy én mennyire önző meg gonosz vagyok meg stb. Azóta nem áll velem szóba. Normális dolog ez szerintetek? Szerintem csak tipikus kamaszhiszti. Igazam van?

2021. okt. 2. 23:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen jogosan haragudott meg rád. Szarrá kényeztettétek, semmi értékrendet nem neveltetek bele, persze, hogy mindenen hisztizik. Mondjuk a „ruha létszükséglet” érvelés egy szőrmebunda esetén mindent elmond rólatok...
2021. okt. 2. 23:07
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem jogosan haragudott meg.
2021. okt. 2. 23:12
 3/19 anonim ***** válasza:
28%

Hát ha titokban, a megkérdezése nélkül rendeltétek meg a kabátot, és más színű, meg fazonú, mint amit ő szert, akkor bizony van probléma, nem is kevés.

Míg gyerek voltam, nekem is vett anyám olyan kabátot, ami "hosszú, hogy télen jól takarjon" -amit utálok, mert zavar a mozgásban. Max. derékig érhet, és slussz.

Inkább hordtam a régi vékony átmeneti kabátot két pulóverrel. A sutyiban megvásároltat meg egyszerűen, lázadásként kidobtam.

2021. okt. 2. 23:21
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
Ez van, ha nem tudatosan neveled a gyerekedet.Edd meg, amit főztél.
2021. okt. 2. 23:21
 5/19 A kérdező kommentje:
3.! Nem titokban vettük, ő ötlete volt, és ő is rendelte meg, csak kellett hozzá az engedélyem, mert az én kártyámmal fizetett.
2021. okt. 2. 23:23
 6/19 anonim ***** válasza:
4%
Hol beszéltem itt titokról. Ha ennyire ostoba vagy akkor már értem, hogy miért ilyen a lányod.
2021. okt. 2. 23:27
 7/19 anonim válasza:
92%
#6. A hármas írta, nem te, te hülye
2021. okt. 2. 23:29
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Ha ilyet merne mondani a lányom, hogy önző és gonosz vagyok (és nyilvános helyen megszégyenítene ráadásul), akkor az a csinos barna kabát egy rászorulónál landolna, aztán divatozhat majd akkor, ha lesz rá pénze, mert tőlem felesleges majmolásra egy fityinget nem kapna, míg normálisan nem viselkedik.

Az ész megáll. És még ő nem áll veled szóba. Értem én, hogy tini, de ez nem jelenti azt, hogy bármit megtehet veled.

2021. okt. 2. 23:57
 9/19 anonim ***** válasza:
92%
A 6. válaszoló süllyedjen el szégyenében! Remélem a szüleid szóba sem állnak veled. Meg se érdemelnéd.
2021. okt. 2. 23:58
 10/19 anonim ***** válasza:
10%
Most miért süllyedjek el szégyenemben? Azért mert benéztem és azt hittem én vagyok a harmadik válaszoló?
2021. okt. 3. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!