Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragudott meg rám a...

Jogosan haragudott meg rám a lányom?

Figyelt kérdés
Ma voltunk egy boltba, ahol cipőt néztünk, és a lányom (egyébként 14 éves) meglátott egy fekete szőrme kabátot, ami nagyon megtetszett neki. Ismerem már, elkezdte nézegetni, itt már tudtam hogy kell neki. De most rendeltünk neki a netről egy hasonlót, csak az barna, meg kicsit másabb az anyaga és az kb. egy hét és megjön, úgyhogy teljesen felesleges egy másik, plusz ez 13.000ft volt, annyit meg nem adok ki egy (rövid!) szőrme kabátért. Mert kb. a derekát takarja, nem is hosszú hogy mondjuk télen is jó legyen. Le állt ott velem vitatkozni, hogy miért nem veszem meg, a ruha az létszükséglet, de mondom annyi ruhája van hogy ömlik ki a szekrényből. De hogy én mennyire önző meg gonosz vagyok meg stb. Azóta nem áll velem szóba. Normális dolog ez szerintetek? Szerintem csak tipikus kamaszhiszti. Igazam van?

2021. okt. 2. 23:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
én a helyedbe egy büdös nagy pofont lekevernék neki, hogy az értékrendje picit helyre rázódjon. Nem megverni, nem bántani, csak egy feszes, nyitott tenyeres, csattanós pofont. Ott az üzletben, mindenki előtt. Kicsit megalázva érzi majd magát, de segít elgondolkodni az értékrenden.
2021. okt. 3. 00:49
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem pofozkodás a megoldás, hanem normálisan elbeszélgetni.
2021. okt. 3. 01:10
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

1. Nem 14 évesen kell elkezdeni nevelni a gyereket, mert akkor már baxhatod.

2. Baromira el lett kényeztetve a királylány, én ilyen műsort lenyomtam volna a szüleimnek, akkora sallert kapok, hogy a fejem körbefordul

3. Soha nem bántottak, imádom a szüleimet, én meg a gyerekeket (ez a szakmám is). Látom már a bölcsődében, kiből lesz ilyen hülye kis fax (már bocs), mint a lányod, akit agyon ajnároznak a szüleik.

Érdekes módon a "kis szerelmeim" nekem szótfogadnak, a saját szüleiket meg nagyívben...mert nincsenek szabályok, nálam meg vannak. Ti ezt már nagyon rég elszúrtátok.

2021. okt. 3. 01:53
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Miért merül fel benned egyáltalán, hogy ez jogos is lehet?
2021. okt. 3. 08:43
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Na, ilyen hiszti után - bár nálunk nem volt sosem elkényeztetés - a barna kabátot is offolnám.

Bár ezt ti szúrtátok el, mert ti vettetek meg neki minden szrt, amit kiejt a száján.

2021. okt. 4. 08:14
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy nem csak úgy lehet kifejezni a gyerek iránti szeretetünket, hogy mindent megveszünk neki. Ezt tudhattad volna, kedves kérdező.
2021. okt. 5. 11:00
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
Kismajmokat nevelnek a mai gyerekekből, nincs bennük semmi tisztelet, semmi hála. A gyerek viselkedése azt tükrözi vissza, hogy rosszul nevelted :S
2021. okt. 6. 00:03
 18/19 anonim ***** válasza:
63%
Ha már egy anya ilyen kérdést feltesz, akkor itt óriási nevelési hibák történtek.
2021. okt. 10. 02:30
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
Ez nagyon durva, fhu de utaltam az ilyen kortarsaimat anno. Elkepeszto. Ugye tudod, hogy ha ez igy megy tovabb, nem igazan fog tudni boldogulni az eletben? Sulikaban meg megy ez a majomkodas egymas kozott, de majd amikor kikerul az eletbe sokan fognak rajta rohogni.
2021. dec. 27. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!