Bántalmazó apa. Mit tegyek?
Jól értem, hogy a gyámügyön nem tettetek bejelentést, a rendőrségre nem mentetek el az anyukáddal?!
Azért készült hivatalos orvosi látlelet, vagy csak ellátták a sérülésed?
Nagyon nem mindegy!
"Nekem mondjuk még az is fura, hogy nem tudod zárni a szobaajtódat"
Nálunk a bejárati ajtón kívül egyik ajtó sem zárható. Van ilyen.
Apuka meg nem biztos hogy értékelné, ha a gyerek zárat szerelne fel
Tehát még ma pótoljátok a dolgot!
A tegnap kapott papírra meg vigyázzatok, mert arra is szükség lesz.
De az, hogy az anyukád csak egy telefonnal rendezi le a dolgot, azt gondolván, hogy így minden rendben lesz, hát téved. És utána visszavisz oda, akkor ő is veszélyeztet téged.
Két esetben látom annak esélyét, hogy javuljanak a dolgok:
1. hivatalos, amit már leírtam többször
2. verőlegények pépé verik a kedves apukát, és megmondják, hogy ha még egyszer kezet emel rád, akkor sokkal többet kap, de ez törvénytelen, és nem is mindenkinél hat, szóval nem is javaslom. Azért hallottam rá példát, hogy bevált.
Az anyádnál állj a sarkadra:
Anyu, veled, vagy nélküled, de én elmegyek a gyámügyre.
Amúgy rosszabbul jár, ha nem megy, mert az iskola hivatalból értesíti őket, és akkor azt is vizsgálgatni fogják, hogy a drága anyuka mit tett, nem tett, és miért mulasztotta jelenteni a dolgot. Mi alapján gondolta, hogy egy telefonnal el tudja rendezni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!