Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi abban a ciki, ha valakinek...

Mi abban a ciki, ha valakinek 22-23 évesen nincs párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok az, aki nem gondolja cikinek/probléménak azt, hogy 22 évesen nincs, és nem is volt (komoly) párkapcsolatom? A családom szemmel láthatóan problémának látja?

máj. 1. 20:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%

20:

eleve kezdjük ott, hogy ezt az oldalt 80 százalékban habzószájú nők használják. Ők meg akkor vannak kapcsolatban, amikor akarnak.

Férfiként teljesen más a helyzet.

máj. 2. 18:30
 22/23 anonim ***** válasza:
82%

20:

Én megértem mindkét oldalt és van is benne igazság abban is amit írsz. Én nem kepeztetek és pontozlak le mert bár sértő és bántó is egyesekre például rám nézve, de nincs messze az igazságtól. Én helyén tudom ezt kezelni.

13 és 14-es voltam.

máj. 2. 23:22
 23/23 anonim ***** válasza:
85%

19# vagyok. Én 24 évesen tudtam nagy nehezen összejönni egy lánnyal. Nálam ez pszichés gátak miatt alakult így. Semmi gondom azzal, ha valaki simán nem találta meg még a megfelelő partnert, de azt gondolom, hogy jó eséllyel ez csak kifogás. Simán tévedhetek is. A lényeg, hogy legyetek jól mindnyájan!

Nekem olyanok voltak a családi körülmények, hogy pl. mindenki úgy viselkedett, mintha nem létezne szexualitás. Egymás mellett éltek, nemtelenül, senki nem bókolt senkinek, soha senkit meg nem simogattak, öleltek, táncoltattak, pusziltak a jelenlétemben. Ezért én úgy tanultam meg, hogy amit én érzek (nyiladozó szexualitásom), az nem normális, nincs

helye. Ezért ezt el kell rejteni. Ezért is volt képtelenség számomra, hogy nőkhöz közeledjek. Tehát csak azt akarom mondani, hogy lehetnek akár egész egyszerű, látszólag ártatlan okai annak, ha valaki el van akadva a szexualitásában, és érdemes erre figyelni, megvizsgálni, hogy milyen mintákat hozott magával, milyen élményei voltak gyermekkorában, amelyek erre a dimenziójára negatívan hathattak. Amúgy meg az élet nem túl hosszú.

50f

máj. 3. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!