Mi abban a ciki, ha valakinek 22-23 évesen nincs
párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok az, aki nem gondolja cikinek/probléménak azt, hogy 22 évesen nincs, és nem is volt (komoly) párkapcsolatom? A családom szemmel láthatóan problémának látja?
28 éves SRÁC vagyok, soha nem volt barátnőm, de azt látva, hogy az emberek hogy bánnak egymással, nem is igazán izgat a párkapcsolatosdi téma. A szexet leszámítva egyáltalán nem is vágyok a nők társaságára.
máj. 1. 22:21
12/23 anonim válasza:
Semmi. De mit foglalkozol vele ki mit gondol? Soha nem fogod a saját életedet élni ha másoknak akarsz megfelelni.
máj. 1. 22:26
13/23 anonim válasza:
Van és nincs is baj vele. Mindenkiből mást vált ki ez az egész. Az, hogy egyesek emiatt kicsit aggódnak van alapja, az ember társas lény és szüksége van a szexuális együttlétre, viszont erőltetni semmit sem érdemes. Minden embernek más a sztorija, hogy miért tart ott ahol. Sok esetben az ember csak szexre hajt de nem jön neki össze. Esetleg olyan természete van ami fárasztó sok esetben vagy túl egyedi a mai felszínes világ társadalmához.
25 vagyok és nekem sem volt senkim. Belőlem 19 és 22 éves korom között frusztráltságot hozott ki, hogy még vonzalmat sem tudok kelteni egy nőben, hogy legalább megdughassam. Most már takaréklángon égek és mással vagyok elfoglalva, az életem építésével. Néha még előfordul, hogy rosszul érzem magam emiatt mert legbelül vágyok egy nőre, legyen szó rövid egyéjszakás kalandról vagy hosszú kapcsolatról.
máj. 1. 23:41
14/23 anonim válasza:
Utolsó kommentelő vagyok. Kifelejtettem ezt. Míg egyes ismerőseim már kiélték magukat, házasodnak, gyerekük van, vagy már hosszú ideje kapcsolatban vannak addig nekem ez a téma kerülendő és a bólogatáson kívül mást nem tudok. Félre értés ne essék, nem vagyok rájuk féltékeny, hiszen jó srácok és megérdemlik ezt, de legbelül kissé zavar a tudat, hogy én még max a képzeletemben voltam nővel. De ami késik nem múlik.
máj. 1. 23:47
15/23 anonim válasza:
Csak a nők szerint ciki de le kell szarni a véleményüket
máj. 1. 23:53
16/23 anonim válasza:
"Ciki" csak a megfelelési kényszeres körökben létezik.
Autonóm lelkeknél nincs "ciki", csak pillanatnyi állapot.
máj. 2. 06:56
17/23 anonim válasza:
Ami késik nem múlik. Egy 20-25 éves még fiatal. Lehet előtérben tanulási, karriervágy is egy kapcsolat helyett, ami szintén sok időt és energiát igényel von azért el. Én jobban tudtam kapcsolatok közt bármi másra koncentrálni :'D Meg van a jó oldala a függetlenségnek és a kapcsolatnak is. Majd ha megtalálja az ember azt akivel szívesen tölti az időt, akkor vele lesz, ha meg nem találja, nem keresi mert még nincs rá készen, akkor meg nem lesz kapcsolata. Szerintem ezt tiszteletben kell tartani. Aki szeretne párt, de nem talál, az szomorúbb, de lehet rossz helyen keresgél, vagy nem elég jó a kisugrázása (ha magadnak sem felelsz meg, akkor más miért fogadna el. Én mikor a leginkább nem akartam kapcsolatot - válás után eléggé topon voltam, és ki akartam élvezni a szabadságot, kipihenni a történteket - annál inkább váltam vonzóvá, mert elégedett, magabiztos, boldog és sugárzó voltam mint kiderült :'D)
máj. 2. 10:35
18/23 anonim válasza:
Én 35 vagyok, öcsém 32, egyikünknek se volt, és nem is hiányzik!
Úgy kell élni, ahogy neked jó, nem másnak, az ilyen környezettel jobb mininalizálni a kapcsolatot!
máj. 2. 11:49
19/23 anonim válasza:
Ha ez szüzességet is jelenet, akkor nem az, hogy ciki, hanem nagy valószínűséggel pszichés problémát jelent.
máj. 2. 16:46
20/23 anonim válasza:
Annyira lepontozzák azokat a válaszokat akik őszintén megmondják a csúf igazságot. Pedig eleve azért van ekkora súlya ennek a kérdésnek mert elég komoly gond. Ha nem lenne gond senkit nem is érdekelne
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!