Mi abban a ciki, ha valakinek 22-23 évesen nincs párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok az, aki nem gondolja cikinek/probléménak azt, hogy 22 évesen nincs, és nem is volt (komoly) párkapcsolatom? A családom szemmel láthatóan problémának látja?máj. 1. 20:44
1/23 anonim válasza:
Ha 32 évesen sem lenne akkor lenne ciki
2/23 anonim válasza:
Sohasem ciki, ha nincs párkapcsolata valakinek. Nem mindenki társas lény.
3/23 anonim válasza:
#1 akkor se lenne ciki…az a ciki, hogy a mai felvilágosult világban még valaki annak gondolja :D
4/23 anonim válasza:
Hat szerintem ha meg 32evesen is szűz valaki az ott már ciki… miért ? Azért mert nm normális !
5/23 anonim válasza:
Ki beszélt szüzességről? Párkapcsolatról volt szó. Ismerek olyat, akinek az első “igazi” barátnője 33 évesen lett és most már két gyerekük van, nagyon édes pár. Ha ez neked ciki…
6/23 anonim válasza:
Hát ha te mondod, orulok h neked nem az .. szerintem meg igen. Mindnekinek lehet véleménye … ha már ilyen elfogadó vagy tartsd tiszteletbe az én véleményem is
7/23 anonim válasza:
szerintem a társadalmi nyomás miatt gondolják ezt sokan cikinek
8/23 anonim válasza:
Mindneki azt mondja h nem ciki … aztán meg jól kibeszelik a háta mögött .. ez a csúf igazság. Ciki vagy nem ciki ilyen az ember.
9/23 anonim válasza:
szerintem általában nem ez a tény a ciki, hanem az ember esetleg, és az ok, hogy mondjuk MIÉRT nem volt még kapcsolata (pl kibírhatatlan személyiség)
10/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne ciki az sem, ha 50 évesen lenne egyedülálló valaki. Szerintem inkább a párkapcsolat-függőség a ciki. Én sokáig kifejezetten ellene voltam a monogámiának, 21 évesen lett barátnőm (most 23 vagyok, azóta is együtt vagyunk). Nem mindenki akar maga mellé valakit, nekem is egy elég hosszú folyamat volt mire úgymond "beleszerettem" a barátnőmbe. Hónapokig tartó randizás után jöttünk csak össze hivatalosan. Mindenki élje úgy az életét ahogy akarja. Ha nem akarsz barátot/barátnőt, akkor ne legyen. Annak végképp nincs értelme hogy bele erőszakolod magad egy olyan helyzetbe ahol nem vagy boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!