Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az miért baj a...

Szerintetek az miért baj a szüleimnek, hogy húszévesen tampont használok vérzésre?

Figyelt kérdés

Még nem voltam itthon, átkutatták a szekrényemet, szobámat és kikutatták azt is.

Egyszer már volt olyan, hogy apámat kutatott és kiburogatta a szoba közepére és lek.rvázott. Próbálom titokban venni és elrakni, de az utolsó porszemet is szarrá kutatják. Nem tudom, hogy a 70 éves apámnak mi köze hozzá, mit használok. Anno általánosban sem vették meg, titokban sem tudtam venni. Legelőször amikor szóltam anyamnak, 5 gatyát véreztem össze, mert nem vett és boltba sem mehettem 14 alatt. Utána kb. 10 darabot kaptam 3 hónapra. Titokban szoktam venni, előre nyári szünetre, vagy otzhon szoktam zsepiből és nejlonból ragasztani. Meg a barátnőm odaadta a nagymamája régi betétjeit, mert neki nem kellett.

Amúgy nem tudom, hogy ha magamnak veszem, akkor mi köze hozzá, meg jobb, mint ha összevéreznék mindent. Meg nekem ez jobban bevált, kevesebb kell, nem lesz véres semmi, kisebb helyen elfér... Ugye kuka sem lehet nekünk, a szobámban szoktam eldugni ez zacskóba és minden nap levinni, de ezt is megtalálta egyszer apam. Most lehúzom a wc-n, máshogy nem tudom eltüntetni, a betéttel nem lehet.

Meg amúgy ez beteges fugyektetés, kutatás, nehogy a felnőtt lányuk tampont vegyen. Barátom sem kehetett, nem is mernék próbálkozni, nem is akarok, de nőgyógyászhoz sem mehetek.

Gyerekként nagyon sokat szenvedtem emiatt, most hála isten van erre pénzem, lehetőségem boltba menni, de ezt csinálják. Nem tudom, prűd oké, szajha mert lány. De a fiókom aljára elrakom, hova dugjam még el? Ráadásul bespájzoltam belőle én marha, mert akciós volt.

Halál komoly, beszólás nem érdekel.

ápr. 27. 16:06
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
49%
50, ja, a nagy baja, hogy versenyzenek a hasonszőrű debil haverokkal, melyiküknek a kamukérdése szerez több kommentet (nemrég pont a vonaton ez volt a témája három tinir.ibancnak mellettem...)
ápr. 28. 09:43
 52/55 anonim ***** válasza:
69%
Ne beszélj már ilyen csúnyán. Ettől még nem tudod mi baja van. Nem ismered. És amit írsz rólad mond el kritikát. Nem menő másokat bántani. Legjobb nem válaszolni és kész. Akkor nem kap figyelmet aki kamuból kérdez.
ápr. 28. 09:48
 53/55 anonim ***** válasza:
95%

50-es, aki kiír egy kérdést, állandóan hergeli a válaszolókat, és ha már hergelni tud, az viselje is el a nem tetsző válaszokat.

Mert ezek a kérdések válaszgeneráló szrok, semmi más, és aki több éve fenn van, akár csak napi fél órára max. az már ismeri a kérdezőt. A stílusából, a "problémájából" - az a kérdező már másfél évvel ezelőtt is ugyanezen vergődött és akkor is 20 éves volt :D

ápr. 29. 09:14
 54/55 anonim ***** válasza:
95%

És az a szomorú hogy a fentihez hasonló kamuszrok miatt nem hisznek azoknak, akik esetleg tényleg problémával küzdenek.

Én anno írtam ki kérdést étkezési zavar. Szétoffolták mert akkoriben volt fenn egy csaj aki naponta! egy kérdést biztosan feltett és már rögtön vele azonosítottak.

Szóval aki kamukat gyárt, mint ez a csaj is, és mellesleg kapom tőle a gyűlölködő privátot :D - elmehet a büdös f...ba.

ápr. 29. 09:16
 55/55 anonim ***** válasza:
És tegnap már megkaptam bébike felhasználó gyűlölködő privátját - mint minden kérdése után...
ápr. 29. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!