Szerintetek az miért baj a szüleimnek, hogy húszévesen tampont használok vérzésre?
Még nem voltam itthon, átkutatták a szekrényemet, szobámat és kikutatták azt is.
Egyszer már volt olyan, hogy apámat kutatott és kiburogatta a szoba közepére és lek.rvázott. Próbálom titokban venni és elrakni, de az utolsó porszemet is szarrá kutatják. Nem tudom, hogy a 70 éves apámnak mi köze hozzá, mit használok. Anno általánosban sem vették meg, titokban sem tudtam venni. Legelőször amikor szóltam anyamnak, 5 gatyát véreztem össze, mert nem vett és boltba sem mehettem 14 alatt. Utána kb. 10 darabot kaptam 3 hónapra. Titokban szoktam venni, előre nyári szünetre, vagy otzhon szoktam zsepiből és nejlonból ragasztani. Meg a barátnőm odaadta a nagymamája régi betétjeit, mert neki nem kellett.
Amúgy nem tudom, hogy ha magamnak veszem, akkor mi köze hozzá, meg jobb, mint ha összevéreznék mindent. Meg nekem ez jobban bevált, kevesebb kell, nem lesz véres semmi, kisebb helyen elfér... Ugye kuka sem lehet nekünk, a szobámban szoktam eldugni ez zacskóba és minden nap levinni, de ezt is megtalálta egyszer apam. Most lehúzom a wc-n, máshogy nem tudom eltüntetni, a betéttel nem lehet.
Meg amúgy ez beteges fugyektetés, kutatás, nehogy a felnőtt lányuk tampont vegyen. Barátom sem kehetett, nem is mernék próbálkozni, nem is akarok, de nőgyógyászhoz sem mehetek.
Gyerekként nagyon sokat szenvedtem emiatt, most hála isten van erre pénzem, lehetőségem boltba menni, de ezt csinálják. Nem tudom, prűd oké, szajha mert lány. De a fiókom aljára elrakom, hova dugjam még el? Ráadásul bespájzoltam belőle én marha, mert akciós volt.
Halál komoly, beszólás nem érdekel.
Vidéken is vannak albérletek, amit lakótárssal is kivehetsz, vagy szoba, esetleg az önkori oldalán nézelődj hátha adnak vmi támogatást. Helyi fb csoportok, stb.
Teljesen elképzelhetetlen, hogy ilyen emberekkel éljek együtt. Inkább búcsút mondanék a kényelmesebb életnek, mintsem szenvedjek. A mentálisvegészségedet teljesen tönkre fogja tenni
#9 hat igen vannak akik a lany gyermekre atokkent tekintenek sajnos
masok meg aldaskent (persze szinten akkor is felnek hogy jol hazasodjon majd be)
Már párszor kiírtad. Azóta is 20 éves vagy érdekes....
Szerintem te vagy az egyetemes lány, akit betegen is behajtanak az egyetemre.
Ebben az esetben keresnék munkát és költöznék. Az egyetemet lehet halasztani is.
De biztos nem fáj eléggé, csak itt vagy panaszkodni, hogy sajnáljanak.
elkoltozni felnottkent lehetne ha nem vagy valami jogi fuggesben toluk
Dehogy vagyok jogi függésben tőlük, inkább érzelmi. Öreghondozónak szánnak kb.
#13 Tudom, hogy nem lehet, nem a legjobb, de nem tudok mit tenni és nem volt gond belőle sok év alatt sem. Így tökéletesen el lehet tüntetni,.hogy ne vegyék észre... Én marha nem tudtam jól eldugni.
#17 nem is arra gondolt igazan hogy a csoben, csatornaban van a gond, de az jut valahova, es gyulik
mint oceanokban a sok muanyag ugy
ja oreggondozonak
csak nehogy olyanna valj mint Pearl :D
tudnak meg jo filmeket csinalni
Fogod magad és keresel egy albérletet. Nyilván nem egyedül, bérelj egy szobát vagy kollégium.
Mi az, hogy nem engednek el?!
Nem is tartozol beszámolóval nekik.
Ha nem kamu, amit írsz, akkor:
elköltözni nem akarsz, mert az drága
otthon ennyire tarthatatlan a helyezet
- akkor ilyen választ vársz tőlünk? Hogy apád viselkedése nem normális? Nem az. De ő változni nem fog, ergo neked kell változtatnod a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!