Feladnád a jelenlegi életed anyukádért?
Anyukám férje elhunyt, így magára maradt és szüksége lenne rám, a fiára. Lelkileg és a hétköznapokban is, csak épp ~400 km-re vagyunk egymástól. Most minden hétvégén leutazom hozzá, de így ez elég fárasztó, meg ígyis sokat van egyedül. Két megyei jogú városról van szó, szóval kb forma-forma a két város, csak a munka, megszokás ami leginkább köti mindkettőnket, 8 év alatt építettem fel az egészet és jutottam el kisebb vezetői beosztásba, viszont neki meg 1,5 éve van a nyugdíjig.
Barátokkal tudnám tartani a kapcsolatot, mert havi egy-két alkalommal futottunk mindig össze, illetve mindkét városban van lakhatás. Párkapcsolatom nincs jelenleg.
36/F.
Én a másik oldal vagyok a történetben. Eszem ágában nem volna ilyet várni a felnőtt gyerekemtől, és ha mehfotdulna a fejében ilyesmi, leültetném megbeszélni a dolgot.
Ha másfél éve van nyugdíjig, akkor még bőven aktív, találja fel magát, elevenítsen fel régi és építsen fel új kapcsolatokat.
"Párkapcsolatom nincs jelenleg."
Így nem is lesz.
Sajnos ha egy férfinek fontos a család a nők egyből leszarjak de szerintem vannak fontosabb dolgok a párkapcsolatnál
Az a baj ezzel H te sehogy nem jössz ki jól a történetből ha anyukádat választod és ott nem lesz olyan a munka az életed előbb utóbb meg haragszol rá hogy feladtad a jó életed viszont ha maradsz a mostani helyeden és történik vele valami akkor magadra fogsz haragudni
Szóval ez nagyon nehéz szitu
Ülj le vele beszéljétek meg hogy másfél év múlva át költözik abba a városba ahol te élsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!