Hogyan vegyem fel a kapcsolatot a gyerekemmel?
De o neked egy idegen es te is az vagy neki.
Ha idegenekkel akarsz beszelgetni szolits le valakit a plazaban es dumcsizzatok.
Kb ennyi kozod van a volt parod gyerekehez is.
Egyebkent en is 3 oldalas szitok levelet irfam volna neked.
Egy gyerek elvstetese faj meg 30 ev utan is.
Ugyan olyan gyorsan szivodj fel most is mint anno.
Miért kellene megkeresned egy tökidegen felnőttet? Ő NEM a gyereked. Semmi közöd nincsen hozzá, papíron és másképpen sem.
Amúgy meg, ha a pasim lelépett volna, és otthagy terhesen
1. elvetetem - semmi köze hozzá
2. megszülöm és nevelem egyedül vagy egy új férfival az oldalamon - semmi köze hozzá
Te akkor döntöttél, amikor leléptél a barátnőd mellől harminc évvel ezelőtt, innentől kezdve lehet leszállni róla továbbra is.
Az a gyerek max genetikailag a tiéd, de az meg csak biosz.
Más: ha apám - vagyis bocs a tök idegen sejtdonor! - huszonöt évvel a születésem után egyszer csak betoppan az életembe, nem lenne szükségem anya támogatására, mert én küldeném el a halál f...ra de úgy elég erősen.
Szállj le arról a családról és kezeltesd a mentális bajodat, amely szerint neked bármi közöd van két idegen nőhöz.
Ha meg kakukktojas a gyerek, akkor lehet, nem is tud rola. Semmi jogod odamenni es ossze...ni az eletet. Lemondtal rola, amikor leleptel, most mar ehhez tartsd magad.
Komolyan erdekelne, mi ez a hirtelen erdeklodes, megis mi van a hatterben. Irtam mar par tippet. Esetleg meg az, h azota nrm lett gyereked, se kutyad se macskad es nem akarsz mahanyosan meghalni. Csupa full onzo indok jut eszembe, vajon miert? Ha meg orokos kell, hagyd az exedre a vagyont, jo karpotlas, o meg ad a gyerekeinek belole majd.
Ugyanazok a gondolatok vannak bennem, mint amit a 14-es írt.
Miért akarod ennyi év után megkeresni? Mi az oka? Az őszinte oka.
Biztos, h a "gyerekeid" el fognak kuldeni az edesanyadba. Jogosan.
Az en "apam" mondjuk legalabb 5 eves koromig ott volt, csak aztan taposott le, de belerohogtem a fejebe, mikor 35 ev utan megprobalt megkeresni, s neha beszelgetni, mint egy jo apa. 😂Szerintem ezt fogsz kapni: 🖕
Oke, szoval az utolso tipp jott be.
Figyelj, ez a hajo elment. Tudsz beszelgetni random emberekkel az utcan, hogy az o eletuk milyen iranyba tart stb., azzal talan nem csinalsz bajt. Gyereked neked nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!