Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Léptél már meg nagy veszekedés...

Léptél már meg nagy veszekedés után és nem adtál magadról életjelet hetekig/hónapokig?

Figyelt kérdés

ápr. 22. 10:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Családtaggal nem tennék ilyet. Lehet, hogy nem keresném, de ha ő keres, legalább egy üzenetben reagálnék. Nem családtag esetében elképzelhető, hogy semmit nem reagálnánék.
ápr. 22. 14:54
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Még nem, de egyszer megtenném!
ápr. 22. 15:20
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
#10, mintha az én történetemet írtad volna le. Ugyanez, még a villamos is stimmel... Én azóta nem is tartom vele a kapcsolatot, tiltottam mindenhonnan. Már csak azt sajnálom, hogy nem tettem meg korábban, sokkal nyugodtabb, boldogabb életem van így.
ápr. 22. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedvem lett volna hozzá, csak nem volt hova mennem ☹️
ápr. 23. 05:19
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

"Azt mondta hogy dögöljek meg."

Erre te mit válaszoltál és mit tettél?

Ez már nemcsak a veszekedésnek, hanem a kapcsolatnak is a vége, a befejező mondata volt, ugye?

ápr. 23. 09:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az efféle mérgező embereknek nagyon szelektív a memóriájuk... ennek okán nem is értem, miért nem gyógykezelik őket.

Pl. nagymamám, amikor kicsik voltunk testvéremmel, épp nála voltunk és összeveszett anyámmal a telefonban, utána rajtunk élte ki a lelkiterrort. Nem szólt hozzánk, de előtte azt is mondta, hogy soha többé nem akar minket látni és nem kellünk neki... hát most felnőtt unokaként ha szembesíteném, letagadná, de évek óta nem is járok már hozzá, ahogy gyerekkoromban kérte.

ápr. 23. 09:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, miután a számos kérésem ellenére is ment a számondkérés, cs.szegetés, az életembe okoskodás.

Akkor félévre ignoráltam őket, köszönjék maguknak.

Aztán persze jött a "hálátlan vagyok" és társai mélben, mert telefonra, messengerre nem reagáltam.

Az ő bajuk, ha nem 10 évesként kezelnek 30 éves létemre, hanem felnőttként, akkor nem b.szom rájuk a képzeletbeli ajtót.

ápr. 23. 10:19
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
A dögölj meg az egy indulatszó, mint az összes többi káromkodás. Ha azokat mindenki komolyan venné, már elég sok vérfertőzés történt volna. Én sajnálom azt aki ki van bukva, és nem tovább verem csenddel.
ápr. 24. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!