Léptél már meg nagy veszekedés után és nem adtál magadról életjelet hetekig/hónapokig?
14 évesen mikor összejöttem egy sráccal,nem volt köztünk még úgy csókon kivül semmmi de jártunk pár hónapja, összevesztünk és 1 hétig nem vettem fel a telefont, nem mentem ki hozzá ha odajött a házhoz és nem írtam vissza üzenetben. egy hét után megkegyelmeztem.
Azon kívül nem volt ilyen, de aki ilyet csinál attól menekülj. Írtó toxic.
Mi számít annak?
Volt olyan, hogy a koliban voltam, anyám felhívott videohívásban, meg se mondta, hogy mit akar, csak faggatott, hogy miért vagyok kisminkelve éppen, mi volt aznap, miért mentem ki a folyosóra, amíg telefonálunk. Én meg megmondtam, hogy azért mentem ki, mert egyik szobatársamnak online órája van, meg azért vagyok kisminkelve, mert épp olyan kedvem volt, semmi extra. Ő nem fogadta el ezt a választ, egyre többször kérdezgette ugyanazt számonkérően, végül összevesztünk, mert századjára már nem higgadtan válaszoltam az idióta számonkérésre, lebszta rám a telefont, anélkül, hogy megmondta volna, hogy miért hívott eredetileg. Üzenetben megkérdeztem, hogy mit akart, aztán nem írt vissza. Én meg mondom megvárom, amíg visszaír. Két és fél hét után rámírt, hogy idézem "mikor méltóztatsz hazajönni?" visszaírtam, hogy egy hét múlva, mire ő megírta, hogy másnap lesz a nagymamám temetése(amit amúgy közölni akart velem abba a hívásba, ami a baxtatásomba ment át). Szóval hazamentem, otthon meg végig passzív-agresszív volt velem, hogy képes lettem volna nem menni a temetésre, és ez milyen undorító tőlem. Miközben ő volt az, aki két és fél héten keresztül nem szólt nekem a temetésről, csak előző este, szóval a hajnali vonattal kellett megindulnom a temetés napján, hogy odaérjek. (Amúgy nekem is fontos volt a temetés, a nagynamám volt az utolsó olyan családtagom, aki nem egy seggarc)
Aztán nyilván megint a hétvégén, mielőtt visszautaztam, én megint nem írtam neki, ő kötött belém, nem én fogok pitizni neki
Egyetertek 6-ossal!
5 Anyud eleg beteg, ne haragudj. 😵 De jo, hogy te nem dolsz be a piszkos trukkjeinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!