Utálnak engem otthon? Miért dicsérnek mást?
13 as, csúnya dolog az irigyseg, ami neked nem sikerült, látod másnak mégis. Azt ajánlom a kerdezőnek, ne foglalkozzon a gonosz provokatív válaszaiddal, es ne is reagaljon rá, ne etesse a trollt, mert sajnos minden kerdes alá jut 1-2 ilyen provokatív troll, aki mindent kétell es piszkál, mert még a kerdezőnél is nagyobb szarban van es ez fáj neki vegulis, mert csak rúgni tud, segíteni magán nem!
Kerdező, hogy valaszoljak a kerdesedre, mihamarabb költözz el ebből az ördög által megszállott, lehúzó famíliából. Isten megadta neked a lehetőséget, mert talpraesett vagy!
Nekem az az erzesem hogy nem édestestverek vagytok de lehet hogy tévedek. Mert ha egyidosek vagytok esnekkora különbseget tesz a szülő akkor ez is probléma forrás lehet.
És szerintem a 3 nyelvet nem úgy értette hogy folyékonyan, és ebben a magyar is benne lehet. Gondolom a suliban tanult, meg rá is ragadtatva az emberre itt-ott egy kis német ha fogékony. Vannak jó nyelverzékű emberek. De az is elég ha az egyik szülő nem magyar.
Kérdező én nem értem minek a kocsi ha nincs pénzed. Azt javíttatni os kell es drága az üzemanyag Vegyél egy robogót hogy ne ess ki a gyakorlatból, azzal simán eljátszott A-bol B-be, csak a hangszer nem fér rá. Jó ötlet a szobabérlés de ahhoz nemcsak hétvégén kell dolgoznod mert abból nem fogod tudni eltartani magad. Gyanítom a rezsit és a kaját a szüleid állják most.
Én ilyen emberektől nem várnék dícséretet. Sőt en mar senkitől. Ha ügyesen csinatam valamit, azt en is tudom es érzem, nem kell mondja senki, ha szep vagyok latom, ha meghíztam, azt is.
Magamert teszek mindent nem a dícséretért. Neha az ember el kell fogadja, hogy nincs tamogató, szerető közegben.
Ha egyidősek vagytok a tesóddal, akkor még neki is iskolába kellene járnia. Hogy tud akkor mindennap fetrengeni?
Ha meg tavaly leérettségiztetek, akkor te mit csinálsz heti 5 napban? Zenélgetsz és ennyi meg azért dolgozol, hogy autókázhass? Hát a felnőtt élet nem is ebből áll, hogy a saját luxusomért megdolgozom, amúgy otthon lakom, szüleim etetnek. Nem tudom, mire fel szólod le akkora mellénnyel a tesódat, mintha te olyan baromi önellátó lennél.
Bár szerintem is kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!