Szerintetek ez normális? (Kutya téma)
VÉLEMÉNY:
Az hogy szereti a kutyajat es csaladtagnak tartja, tok normalis dolog, sot… Inkabb ilyen csaladban legyen egy allat mint ahol bantjak, kizarjak, napokra egyedul hagyjak stb, sajnos ilyenre is latunk peldat…
Viszont az hogy inkabb Ot vinnek el a tengerpartra nyaralni, a palid helyett, az mar nagyon cink. Eleve nem lehet levinni a partra azt a szegeny allatot reggeltol estig, mert belehal a nyari forrosagba. Nem tudom hova mentek, de mi tavaly Gorogorszagban a parommal, arnyekban nem birtunk fel napnal tovabb a parton lenni olyan hoseg volt, es nekunk nincs bundank. Szoval joesellyel egesz nap a hotelszobaban kuksolna az az allat egyedul. Akkor mar inkabb otthon egy rokonnal nem igaz?
A masik eszrevetelem, hogy nem vagy mar egy kicsit tul nagy ahhoz hogy anyadekkal menj kozosen nyaralni? Ha van egy komoly kapcsolatod, miert nem mentek ketten? Eszembe nem jutna 20 evesen anyamekkal elmenni nyaralni.
Egy embernek általában a kisállata ugyanolyan családtag. Ezt akkor értettem meg mikor pár éve be fogadtunk egy pár hetes kiscicát. Nagyon nagyon szeretem. És én is gügyögök hozzá, velünk alszik.
Vannak gyerekeim és hasonló a macskám iránti szeretet mint amit a gyerekek iránt érzek. Ez ilyen. Akinek nem tetszik a macska az inkább ne is jöjjön hozzánk.
Igaz ha nyaralni megyünk, akkor panzióba megy.
Nos, a barátom anyjáéknál is van kutya... ami azt jelenti, hgoy anyuka 8 éve nem mozdult ki sehová, mert "jaj, a kutya". Hová teszi? És a városon kívül nem megy - igen, egyes embereknek ennyire mániája a kutya hogy az életét fölérendeli.
Nem gáz, csak furcsa.
Örülök neki, hogy én még egy olyan családban nőttem fel ahol egy állatot nem volt divat az ember elé helyezni, legyen szó rokonról vagy barátról.
Nem voltak ilyen kutya macska őrült némberek akiknek abból állt az élete, hogy a kiskedvencére milyen pulcsit vagy egyéb kiegészítőt tegyenek vagy mivel tömjék őket.
Amit anyád csinál az egy rossz vicc, ezt te is tudod. De aki már ilyen állapotban van azon nem lehet segíteni, ne is akarj mert nincs értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!