Mit szólnál ha egy ilyen botrány törne ki a családban?
Figyelt kérdés
Ha a 30-as évei elején járó lányodnak, mint kiderült szexkapcsolata vokt egy férfival. Viszont összevesztek valamin és a férfi lépten-nyomon kiteregeti a hálószoba titkaikat, hogy milyen könnyen kapható a lányod, mire hajlandó az ágyban és miket lehet vele csinálni, technikai részleteket...Szóban, interneten, mindenhol mindenkinek elmondja ezeket, főleg a férfiismerősök pedig nagyon is vevők erre, meghallgatják, elolvassák, továbbadják. Ezért már mindenhol téma ez, a munkahelyeden is mindenki tudja, férfi kollegák előszeretettek viháncolnak rajta...
Tudom,tudom, nem kell vele foglalkozni. De ha nem foglalkozom vele akkor is mindenhol ebbe a témába futok bele, és talán ha lecseng néhány hét múlva a lányom akkor is így lesz elkönyvelve?
Kamu az egész kérdés. Már rég részletezte volna, miféle családi botrány lett ebből. Néha-néha ír valami lényegtelent, dob egy falatot. Beismerte, mi? Csak nem kikérdezted, hogyan szexel? :)
2024. ápr. 10. 19:47
62/76 anonim válasza:
De miért úgy beszélsz, mintha bűnt követett volna el? Miért "beismerés" az neked, hogy egy 30 éves nő szexel?
2024. ápr. 10. 19:47
63/76 anonim válasza:
60# Remélem nem arra érted, hogy a lányod idegen/ismerősöknek beismerte, hogy az mind igaz, amit a férfi terjeszt róla?
2024. ápr. 10. 19:50
64/76 anonim válasza:
Éppen azt akartam írni, hogy most nyilvános gyónás volt, vagy mi a csuda?
2024. ápr. 10. 19:51
65/76 A kérdező kommentje:
Nekem mondta, hogy igaz, mert én először azt hittem, hogy az sem igaz, hogy együtt voltak, mindent csak kitalált a férfi. De mondta,hogy igaz.
Másoknak semmit nem mond, de nem is tagadja.
2024. ápr. 10. 19:52
66/76 anonim válasza:
Ez hol történt? falun, vagy városban, hogy ekkora szenzáció?
2024. ápr. 10. 19:54
67/76 A kérdező kommentje:
Kisvárosban. De már a közeli faluban lakó ismerősök is tudják.
2024. ápr. 10. 19:56
68/76 anonim válasza:
Akkor már nem kell elmondani ott sem, majd lecseng, nyugalom.
Már csak az a kérdés, hogy a pasi mit akart ezzel elérni.
2024. ápr. 10. 20:08
69/76 anonim válasza:
Tényleg, mit akart ezzel elérni a pasas? Mert azt biztosan eléri, hogy közel s távol értelmes nő szóba se álljon vele ezek után.
2024. ápr. 10. 20:26
70/76 anonim válasza:
Bocsánat, de nem értem: most azon aggódsz, hogy mit szólnak az emberek? Nem hiszem el, hogy normális ember nem a lányod pártját fogja ebben! Mi ebben a szenzáció? Mármint abban, hogy egy felnőtt nő és felnőtt férfi lefekszenek. Nem hinném, hogy a kisvárosban meg a faluban szűzen házasodnának az emberek manapság. Az meg, hogy hivatalosan nem “jártak”, csak jól érezték magukat, az ő dolguk. Nekem is volt “szexkapcsolatom” fiatal koromban. Mindketten szinglik voltunk, a szex nagyon jó volt vele, de amúgy nem igazán volt közös témánk, érdeklődési körünk. Senkinek nem ártottunk vele, és nem tudom mennyivel lett volna erkölcsösebb a szex, ha elmegyünk kirándulni, meg vacsizni néha, és “járunk”. Most férjem van, akihez hűséges vagyok (a szex is nagyon jó vele), gyerekeink is vannak. A férjem tud a múltamról, és irigy rám :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!