Tehát a szüleim mindig is meztelenkedtek. Régen én is amikor gyerek voltam. De most már fejben ott tartok, hogy nem állok anyám elé meztelenül, reggeli merevedéssel. Engem nagyon zavar ez a pucérkodás non-stop.
Anyám viszont lazán megáll a szoba közepén, gatya-bugyi le, betétet kiveszi a bugyiból. Én ilyenkor hányni tudnék, inkább elfordulok. Szerintem ez katasztrófa látni a lassan 50 éves anyám testét ilyen és hasonló helyzetekben...
Szólni nem akarok, mert ez iszonyú kínos beszélgetés lenne.
Szülők ti, hogy álltok ehhez? Nálatok is megszokott ez és én vagyok az UFO?
Szerintem tojj a szoba közepére, majd lazán, előredőlve, töröld ki a feneked, és tobáld szét a papírt.
2019. szept. 28. 09:41
4/15 anonim válasza:
Nagyon nem normális ez anyudtól tegye ezt akkor ha nem vagy otthon. Imádok én is nudizni otthon, gyerekem tudja ezt, de mikor jön haza azonnal öltözök fel.
2019. szept. 28. 09:57
5/15 anonim válasza:
Nem normális ilyen szinten. Ha a gyerekem itthon van én is veszek fel valamit. Fordulj el, vagy menj ki olyankor.
2019. szept. 28. 10:02
6/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ez már kiskamasz korban is normális, hogy így viszonyulsz. Pld.: Rászólsz a szüleidre, hogy fürdés közben ne jöjjenek be.
Az meg hogy a nappali közepén betétet cserél az szerintem egy naturista családban sem elfogadható!
Bármilyen kínosnak érzed, szólnod kellene, hogy nem szeretnéd látni, és korlátozza ezt a hálószoba, fürdő területére.
2019. szept. 28. 10:09
7/15 anonim válasza:
Nem, nem normális.
Gondolom nem ismerik azt,hogy szemérem.
2019. szept. 28. 10:16
8/15 anonim válasza:
Fúj, de undorító.....
2019. szept. 28. 10:35
9/15 anonim válasza:
Mi nudisták vagyunk, itthon sokat meztelenkedünk, a kertben is (nem lát be senki), nudi strandra járunk. De betétet nem cserélünk a másik szeme láttára, mert nagyon nem higiénikus és nem tartozik másra (mert a nudisták sem csinálnak meg bármit a másik előtt, nem ez a lényege). Mellesleg a nappaliban? Ahol ücsörögtök, pihentek, netán esztek-isztok meg vendéget fogadtok? Jézusom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!