Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem visszataszító ez?

Csak szerintem visszataszító ez?

Figyelt kérdés

Tehát a szüleim mindig is meztelenkedtek. Régen én is amikor gyerek voltam. De most már fejben ott tartok, hogy nem állok anyám elé meztelenül, reggeli merevedéssel. Engem nagyon zavar ez a pucérkodás non-stop.

Anyám viszont lazán megáll a szoba közepén, gatya-bugyi le, betétet kiveszi a bugyiból. Én ilyenkor hányni tudnék, inkább elfordulok. Szerintem ez katasztrófa látni a lassan 50 éves anyám testét ilyen és hasonló helyzetekben...

Szólni nem akarok, mert ez iszonyú kínos beszélgetés lenne.

Szülők ti, hogy álltok ehhez? Nálatok is megszokott ez és én vagyok az UFO?

2019. szept. 28. 09:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ultra gáz. 12 éves a fiam, bugyiban melltartóban oké de annal kevesebben nem lát. Igaz ő még kéri hogy beszélgessünk a fszobában mig zuhanyzik, de ha már nem akarja akkor nem megyek be.
2019. szept. 28. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
10%

Számodra, nem szerinted.

A kínosság is csak a te illúziód. Tanulj kommunikálni, foglalkozz önismerettel.

2019. szept. 28. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ha 30 éves teste lenne, az jobb lenne? Nem értem, családtagok esetében miért kell a kort meg a kinézetet belekeverni, akkor sem néznéd, ha iszonyú szexi lenne. Ha meg igen, ott gáz van.

De igen, ez baromi visszataszító.

2019. szept. 28. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk azt se értem, hogy miért a szoba közepén cserél betétet? Én ha teljesen egyedül vagyok, akkor se csinálok iylet, praktikussági okokból, egyszerűen nem értem.

De mondd neki, hogy legyen szíves ne előtted pucérkodni mert zavar és nem vagy rá kíváncsi.

2019. szept. 28. 16:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyám is ilyen...nyitott ajtónál wc-zik, zuhanyzik.

Pucérkodik előttem..egyszer megkért csináljak már róla pucér képet mert ismerkedik egy pasival.

Betétet ő is simán cserél előttem.

Undorító...sose tartottam normális dolognak.

2019. szept. 28. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!