Visszataszító az, ha egy nő dohányzik?
Figyelt kérdés
Ha igen,miért?A dohányosok tényleg nehezebben találnak párt?Ezt sokan mondták és érdekelne,hogy mennyien gondolják még így.2012. ápr. 28. 23:45
1/48 anonim válasza:
Mindegy az illeto neme, engem taszit.
2/48 anonim válasza:
Igen. Mert büdös tőle, és a tudatos önpusztítás sem túl vonzó tulajdonság egy emberben, nemtől függetlenül. (Egy ex dohányos nő)
3/48 anonim válasza:
A férfi is. Büdös. a szája is, a ruhája is
4/48 anonim válasza:
Én dohányzom,a barátom is.Aki nem dohányzott,ő is elfogadta.
5/48 anonim válasza:
Én személy szerint cigizek, de olyan nő aki dohányzik, sosem volt volt zsánerem. Legalábbis hosszú távra nem kellene olyan.
6/48 Pikkelyesmedve válasza:
Szubjektív, a dohányosok gyakran inkább dohányzó párt keresnek.
7/48 anonim válasza:
Egyáltalán nem visszataszító egy szintén dohányos szemében. A párkapcsolatokban általában megtalálja a zsák a foltját, a nemdohányzók inkább választanak nemdohányzó társat, a dohányosok meg nem is igen mernek egy nemdohányzónál próbálkozni.
8/48 anonim válasza:
Az előttem hozzászóló véleményét vitatom.
9/48 anonim válasza:
Én nem szeretem, mert aki nem dohányzik annak a ruháin és magában a lakásban(az meg, hogy benn dohányzik semmi esetre sem) érződik.
10/48 anonim válasza:
persze az, de nem csak nő. a napokban utaztam egy ismerős kocsijában aki cigizik, a szellőzőből jött az áporodott cigiszag, a kárpit büdös volt, a srác mikor beszélt hozzám a szája olyan büdös volt hogy a hányinger kerülgetett. kiszállva a kocsiból észrevettem hogy a bőröm átvette ezt a szagot, még jó hogy el tudtam menni azonnal zuhanyozni mert undorodtam magamtól is. mondom ezt úgy hogy én is cigiztem valamikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!