Visszataszító az, ha egy nő dohányzik?
Figyelt kérdés
Ha igen,miért?A dohányosok tényleg nehezebben találnak párt?Ezt sokan mondták és érdekelne,hogy mennyien gondolják még így.2012. ápr. 28. 23:45
11/48 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olyan visszataszító dolog a dohányzás,csak mértékkel csinálják.Amúgy van olyan,akinek kifejezetten jól áll a cigi a kezében:)
2012. ápr. 29. 00:29
12/48 anonim válasza:
de mivel egyre kevesebben dohányoznak ezért a dohányzók értelemszerűen már kevesebb emberből választhatnak.Hiszen a nem dohányzók vannak többen.
13/48 A kérdező kommentje:
Amúgy én is dohányoztam.És ruhán tényleg büdös,én a kabátomat mindig kiteregettem a teraszra.Viszont a füst most sem zavar.
2012. ápr. 29. 00:31
14/48 A kérdező kommentje:
Sajnos kicsit erős lett a diszkrimináció:(
2012. ápr. 29. 00:31
15/48 anonim válasza:
Mit veszünk dohányosnak?
Rengeteg olyan ismerősöm van aki buli idején elszív jópár szálat! De azon kívül nem.
Na most ők melyik kategória?
Szerintem a pár szál szívásával nincs gond!
A baj a láncdohányosokkal van akik ténylég szétfüstölnek mindent és büdös a szájuk!!
Masszív dohányos csajjal nem járnék! Ugyanakkor az említett light-os dohányossal igen és semmi bajom nem volt vele...
16/48 anonim válasza:
Az aki néhány szálat szív, az jobban tenné ha inkább cigirágót szívna.
Szerintem az ilyenek, csak divatból cigiznek.
Most döntse el, hogy cigizik, vagy nem.
17/48 A kérdező kommentje:
16 Előbb vagy utóbb úgyis rászokik.Mindenki így kezdi.
2012. ápr. 29. 00:46
18/48 anonim válasza:
Igen, teljes mértékben taszító. Ha látok egy csinos lányt a buszon aki leszállás után egyből rágyújt, az eléggé kiábrándító. Sosem tudnék olyannal élni, aki dohányos. Igaz, a legjobb haveromat is sokszor megszólom hogy miért cigizik. Az ő érdekében. :\
19/48 anonim válasza:
Nem. És leírnám a véleményem mint dohányos, de nem fogom, mert csak kapnám az ívet, ahhoz meg nincs kedvem. De sokkal inkább kiábrándító az igénytelenség mint a dohányzás.
20/48 anonim válasza:
Nekem mindkét nem esetében visszataszító. Nők esetében egy kicsit jobban, talán mert én is nő vagyok. Senkinek nem áll jól a kezében, nem szexi, inkább proli. Főleg, akinek nincs is rá pénze és a legótvarabb mocskot szívja, vagy valami házilag töltött vacakot. Vagy amikor egy kisgyerekes nő szívja, miközben tolja a babakocsit. Nem látta még kulturált cigist,csak olyat, akinek mondjuk egy megbeszélésen már jár a lába, már kivette a cigit a dobozból, már a szájában van meggyújtatlanul, tiszta ideg, nem lehet vele normálisan beszélni, mert már menne cigizni. Ez milyen viselkedés már? Nem szexi, nem elegáns, nem nagyvilági. Ez proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!