Nem visszataszító az, amikor arra van szokva a gyerek, hogy szájon puszilja a szüleit?
Figyelt kérdés
Persze nem tizenéves korosztályra nézve, de akkor is.. Már több helyen láttam ezt. Ez lesz a "divat"?2009. dec. 15. 14:24
2/94 anonim válasza:
Hát én már olyat is láttam, hogy tizenéves fiú puszilta szájon az anyját. Meg is lepődtem.
Szerintem visszataszító!
3/94 A kérdező kommentje:
:S
2009. dec. 15. 14:29
4/94 anonim válasza:
Szerintem kisbabánál nem visszataszító de később már az!
6/94 anonim válasza:
csak magyarországon furcsa ez. amerikában illetve más országokban ez jobban elterjedt.
7/94 anonim válasza:
Szerintem is beteg dolog.Az ember a szerelmének ad a szájára puszit, kislányomnak eszembe sem jutna!! Pedofiliának érezném!!
8/94 anonim válasza:
Bizony az ember adjon a szerlmének a szájára puszit.
A gyerekének mért nem elég csak az arcára?
Amellett hogy undorító még ciki is.
De ti tudjátok...
9/94 anonim válasza:
Szerintetek gusztustalan szájon puszilni csecsemő korában a saját húsod és véred??!!
Nagyobb korban,úgy 3-4 évesnél már igen,visszataszító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!