Nem visszataszító az, amikor arra van szokva a gyerek, hogy szájon puszilja a szüleit?
Akik a kultúrával jönnek:
akár tetszik, akár nem, mi ebben, az európai (elvileg) civilizált kultúrában élünk, és aki itt él, annak EBBE a kultúrába kellene beilleszkednie, itt kellene szocializálódnia. A mi kultúránkba pedig ez nem fér bele, hiszen akkor a kérdés sem vetődött volna fel. A mi kultúránk összekapcsolja a szájrapuszit a férfi-női kapcsolat finom erotikus rezgésével, ezért érezheti pedofíliának az, aki ösztönösen így érez, talán meg se tudja mondani, hogy miért.
Tehát hiába jön itt pár ember az eszkimókkal, ha mi nem vagyunk eszkimók. Gyanítom, hogy az eszkimók is a saját kultúrájuk szerint élnek, és nem a mi európai kultúránk szerint. Tegyünk tehát mi is így, éljünk ebben, amibe beleszülettünk.
Magyarországon tényleg furán veszi ki magát, mert alapjában nem része a kultúránknak. Amerikában tudom, hogy szokás, nekem az is fura, de hát ki vagyok én, hogy elítéljem? Ha már itt tartunk, az oroszoknál sokszor a felnőtt férfiak is szájoncsókolják egymást, mert ott meg az a szokás.
Én mondjuk nem puszilgatom szájon a gyerekemet, mert bennem is az rögzült, hogy a szájra puszit a szerelmesek adják egymásnak, nem a szülő és a gyerek.
Szerintem nem az
még 12éves korban sem!!
Nevetséges és sajnálatos az ami itt megy. Hogy felnőtt emberek egy internetes oldalon névtelenül pedofilozzák, betegezik, hülyézik egymást, csak azért mert eltér a véleményük. :S
Részemről: nincs gyerekem, nem tartom betegesnek, ha valaki kisbaba korában szájrapuszit ad a gyerekének. Ennek ellenére tőlem ez idegen én nem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!