Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem visszataszító az, amikor...

Nem visszataszító az, amikor arra van szokva a gyerek, hogy szájon puszilja a szüleit?

Figyelt kérdés
Persze nem tizenéves korosztályra nézve, de akkor is.. Már több helyen láttam ezt. Ez lesz a "divat"?
2009. dec. 15. 14:24
 31/94 anonim ***** válasza:
78%

Hmmmm. A másikat elítélni vajon miért kell egyből? Más a véleményed, OK. Miért erőlteted rá a másikra? Elfogadhatatlan számodra, hogy ugyanazt a világot többféleképpen lehet látni, megélni? Számomra nem az. A kérdés, hogy mivel ártunk és mivel használunk?

Maga a szájra puszi nem hinném, hogy árt egy gyereknek. Nem a gyerek szexuális kihasználása, csak egy ártalmatlan szokás. Lehet ilyen, olyan, bármilyen. Mi árt? Ha a gyerek azt hallja másoktól, hogy az Ő szülei undorító, visszataszító dolgot művelnek vele, amikor szájon puszilják... Egyeseknek lehet ettől rossz érzése, de ez a saját magánügyük. Hangot is adhatnak neki, szólásszabadság van. Viszont nem kellene a saját nézeteiket, problémáikat úgy beállítani, hogy csak az a jó, az a természetes, és minden más az ördögtől való.

A toleranciát hiányolom a kérdésből és sok válaszolóból is. Mire ez a nagy türelmetlenség? Mi ez a nagy indulatosság? Valami problémátok van a témával? Miért érint ez ilyen érzékenyen ilyen sok embert? Lemaradtam valamiről? (Bár elmúltam 40, mindig szívesen tanulok újat...) ;)

2009. dec. 15. 14:56
 32/94 anonim ***** válasza:
70%
16 hónapos a fiam, és még sosem adtam a szájára puszit. Miért is adnék? Szerintem is gusztustalan, de nem abban a formában ahogy előttem leírták, egyszerűen taszít, h ilyen módon fejezzem ki a szeretetemet iránta. Puszilom mindenhol, még a popsiját is, de a szájára? Az a puszi férjemé...
2009. dec. 15. 14:56
 33/94 anonim ***** válasza:
61%
szerintem nem az a gond, hogy ha mondjuk valaki ezt furcsának találja vagy nem. az a baj velünk magyarokkal , hogy ha valami nem úgy van ahogy azt mi már megszoktuk az akkor már rögtön pedofil, meg gusztustalan, meg rögtön ítélkezünk. Miért nem lehet elfogadni más szokásokat? nekem is furcsa volt először de ha jobban belegondolok ez csak a szeretet kifejezése. a kisbabák popsiját is meg szokták egyesek puszilgatni, akkor már az is rögtön pedofil meg undorító??
2009. dec. 15. 14:57
 34/94 anonim ***** válasza:
48%
Én lassan 20 éve adok Anyunak a szájára puszit és semmiféle perverz,vérfertőző kapcsolat nincs köztünk.Aki ezt visszataszítónak találja,annak valószínűleg nincs gyereke és ha van,akkor azzal nem képes ilyen bensőséges kapcsolatot kialakítania.Kapásból,egy normális,EGÉSZSÉGES szexualitású szülőben,aki látta a gyerekét felnőni,pelenkázta,ápolta,ha beteg volt,egyszerűen fel sem merül semmilyen ilyen gondolat,hogy FÚÚÚ,nem szabad szájon puszilni,mert az milyen perverz. Akiben mégis,na AZ a beteg. Le lehet pontozni. 18 éves,SZÁJON PUSZILÓS lány.
2009. dec. 15. 15:00
 35/94 anonim ***** válasza:
73%

14:56 nak és még sok válaszolónak:

szerintem a kérdező ezt nem a tolerancia hiányában kérdezte. hanem egyszerűen kíváncsi az egész hátterére, tapasztalatokra, hogy megértse miről van szó, mert számára, igen, furcsa. de ezt is meg lehet érteni. ha nem érted meg, hogy ez neki az, akkor sajnos benned sincs tolerancia. akkor meg miért is várod el?

2009. dec. 15. 15:00
 36/94 anonim ***** válasza:
32%
15:00-ás vagyok: aki azt kérdezte,miért nem lehet egyszerűen megölelni a gyereket,miért kell rögtön szájon csókolni,annak mondom,hogy igen,ölelkezni is szoktunk.A szájra puszival együtt része a szeretet kifejezésének.Az egy éves kisöcsémet is szájon puszilom(ő is engem),akkor egy aberrált szemét vagyok,aki molesztálja a kistesóját??????
2009. dec. 15. 15:03
 37/94 anonim ***** válasza:
76%
Nem, szerintem nem undorító! Ettől én még nem csinálom, de furcsának furcsának találom. Viszont mindenki úgy fejezi ki magát, ahogy szeretné. Szerintem el lehet fogadni mind a két nézőpontot a nélkül, hogy "érzelmileg csököttnek" illetve "pedofilnak" titulálnánk egymást..
2009. dec. 15. 15:05
 38/94 anonim ***** válasza:
77%

Nekem visszataszító, néha a húgom engem is szájon akar puszilni mert az apjával így szokta. A hideg kiráz. A szájrapuszi nekem a szerelemhez kötődik, csak a barátomnak jár, nem családnak. Undorítónak tartom, nézni is rossz.

25L

2009. dec. 15. 15:05
 39/94 anonim ***** válasza:
18%
elég nyomoréékok vagytok, h mindekit lepontoztatok. grat a nagy eszetekhez
2009. dec. 15. 15:08
 40/94 anonim ***** válasza:
78%

15:00-nak 14:56-tól.

Én toleráns vagyok, nem feltételezek, hanem tudok olvasni:

"A kérdező kommentje:

Nekem eszembe sem jutna.. Én nem tudom, hogy jön valakinél az az ötlet, hogy "na most szájon puszilom a lányom/fiam".. Ez már nem kultúra, és szokás kérdése, mert ez az emberi agy kifürkészhetetlensége téma :)"

Én ennek ellenére nem ítélem el azt, ahogyan gondolkodik, mert azzal nem árt nekem. Ha rám akarja erőltetni a nézeteit, azzal árt. Ez a tolerancia határa is. A szólásszabadságnak is van határa. Ott van, ahol gyűlölködöm, ártok vele másoknak. Ezért én kerültem is a másik ledorongolását, ha észrevetted. Ezért is várom el mástól is. Kölcsönösségi alapon. ;)

2009. dec. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!