Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha egy ilyen...

Mit szólnál ha egy ilyen botrány törne ki a családban?

Figyelt kérdés

Ha a 30-as évei elején járó lányodnak, mint kiderült szexkapcsolata vokt egy férfival. Viszont összevesztek valamin és a férfi lépten-nyomon kiteregeti a hálószoba titkaikat, hogy milyen könnyen kapható a lányod, mire hajlandó az ágyban és miket lehet vele csinálni, technikai részleteket...Szóban, interneten, mindenhol mindenkinek elmondja ezeket, főleg a férfiismerősök pedig nagyon is vevők erre, meghallgatják, elolvassák, továbbadják. Ezért már mindenhol téma ez, a munkahelyeden is mindenki tudja, férfi kollegák előszeretettek viháncolnak rajta...

Tudom,tudom, nem kell vele foglalkozni. De ha nem foglalkozom vele akkor is mindenhol ebbe a témába futok bele, és talán ha lecseng néhány hét múlva a lányom akkor is így lesz elkönyvelve?

2024. ápr. 10. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
91%
Mi az, hogy mit szólnánk hozzá? Fogd karon a lányodat, irány a rendőrség. Nem az, hogy még te is látványosan botránkozol meg rajta...
2024. ápr. 10. 09:47
 12/76 anonim ***** válasza:
95%

Mi ezen a botrány? Lehet ezen viháncolni, de hidd el, ezek inkább irigyek arra, hogy nem egy fapi.na a lányod, hanem egészséges nő, akinek van élete.Nekik meg vsz. nem ilyen élmények jutnak otthonra. Könnyen kapható? Miért, nincs joga ahhoz, hogy azt csináljon, amit akar? Másik oldalt nézve, a pasi meg akkor csak szexre ment, nem? Bárkit megdug...Az a címke mennyivel jobb?

Normális embernek az intim titkokat kiteregető pasiról van meg a véleménye, és nem a lányodról. Sértett hisztis pi.csa farokkal, saját magát minősíti ezzel, csak nem fogja fel, mert annyi esze van, mint egy molylepkének. Vajon melyik nő állna szívesen szóba vele ezek után, hogy így viselkedik az exével? Sőt, melyik pasi akarna ilyennel barátkozni? Megsértődik valamin, aztán holnapután azt meséli, hogy kin mekkorát látott a piszoár mellett?

2024. ápr. 10. 09:49
 13/76 anonim ***** válasza:
85%

Terjesszétek el, hogy sajnos mikropöcse van, ezért kellett a sokoldalú technika. : D

Bocsi... csak vicceltem.

2024. ápr. 10. 09:49
 14/76 anonim ***** válasza:
97%
Inkább a pasinak kellene visszaszólni, hogy kár kiteregetnie a dolgokat, mert ezekkel csak azt bizonygatja, hogy egy aktív nőt nem tud megtartani, jobb lenne neki és a teljesítményének egy apáca...
2024. ápr. 10. 09:51
 15/76 anonim ***** válasza:
83%
Elkísérném a lányomat feljelentést tenni, mégpedig a leírt és továbbküldött részletek miatt.
2024. ápr. 10. 09:53
 16/76 anonim ***** válasza:
15%
Aki feljelentést tenne, az konkrétan milyen indokkal tenné? Komolyan érdekelne. Bunkóság, amit a fickó csinál, de semmi büntetendő nincs benne
2024. ápr. 10. 09:56
 17/76 anonim ***** válasza:
86%

Becsületsértés indokkal.

Ha csak dumál a melóhelyen, azt nyilván nem lehet bizonyítani.

De azt írta a kérdező, hogy

"Szóban, interneten, mindenhol mindenkinek elmondja ezeket, főleg a férfiismerősök pedig nagyon is vevők erre, meghallgatják, elolvassák, továbbadják."

Ilyet nem lehet kiírni a fészbúkra, még név nélkül sem, amennyiben beazonosítható, hogy kiről van szó.

És nyilván beazonosítható, mindenki tudja.

Ilyen nyomorult hapsit...

2024. ápr. 10. 09:59
 18/76 anonim ***** válasza:
15%

"Becsületsértés indokkal."

Bocsi, de a becsületsértés azt jelenti, valaki olyat állít a másikról, ami nem igaz. Itt valaki olyat allit a másikról, ami igaz, ergo nincs miért feljelentést tenni.

2024. ápr. 10. 10:11
 19/76 anonim ***** válasza:
94%
Fejtsd már ki, miféle családi botrányról beszélsz? Egy nyomorék kínozza a lányodat és felmerül nálatok bármi más, mint hogy hogyan fonjatok védőhálót a lányotok alá?
2024. ápr. 10. 10:12
 20/76 anonim ***** válasza:
90%

18: Honnan tudod, hogy igaz? Oké, hogy lefeküdt vele, de attól meg nem biztos, hogy igaz, amiket terjeszt.

Te még nem láttál ilyet? Nekem olyan is volt, hogy csak randiztam egy férfival, de tök gáz volt, ezért nem akartam tőle semmit. Én ezt úgy hallottam vissza, hogy lefeküdtem vele, és ő nem akart tőlem semmit :D

De biztosan nem normális valakiről ilyen infókat megosztani. És nem is pletykáról van szó itt, hanem írásban is teszi, meg neten. Valahol biztosan lehet jelenteni és kéne is.

2024. ápr. 10. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!