Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha egy ilyen...

Mit szólnál ha egy ilyen botrány törne ki a családban?

Figyelt kérdés

Ha a 30-as évei elején járó lányodnak, mint kiderült szexkapcsolata vokt egy férfival. Viszont összevesztek valamin és a férfi lépten-nyomon kiteregeti a hálószoba titkaikat, hogy milyen könnyen kapható a lányod, mire hajlandó az ágyban és miket lehet vele csinálni, technikai részleteket...Szóban, interneten, mindenhol mindenkinek elmondja ezeket, főleg a férfiismerősök pedig nagyon is vevők erre, meghallgatják, elolvassák, továbbadják. Ezért már mindenhol téma ez, a munkahelyeden is mindenki tudja, férfi kollegák előszeretettek viháncolnak rajta...

Tudom,tudom, nem kell vele foglalkozni. De ha nem foglalkozom vele akkor is mindenhol ebbe a témába futok bele, és talán ha lecseng néhány hét múlva a lányom akkor is így lesz elkönyvelve?

2024. ápr. 10. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
64%
Ha az én lányommal játszaná el ezt valaki, fogadnék egy illemtantanárt a pali mellé, az fix. Megtanítaná, hogy kell megírni a helyreigazító szöveget. Miért nem vagy hajlandó megírni, miféle családi botrány lett nálatok?
2024. ápr. 10. 11:23
 42/76 anonim ***** válasza:
32%

34.

Ne röhögtesd már ki magad Egy közszereplőnél igen, de nem itt.

Egy magánszemélynél ki keres rá?

Aki eddig is kiröhögte?

Akkor meg nem mindegy?

Legalább a féreg megtanulja kivel szórakozzon.

2024. ápr. 10. 11:24
 43/76 anonim ***** válasza:
98%

Hogyhogy mit szólnék? Ez nem családi botrány, itt az ex viselkedik botrányosan. Támogatnám a lányomat, olyan módon, ami neki is megfelel.

Véletlenül nem arról van itt szó, hogy te magad is megbotránkoztál a lányodon?

2024. ápr. 10. 11:24
 44/76 anonim ***** válasza:
80%
Foglalkozik vele a rendőrség. De nyilván attól függ, a lányod szeretne-e egyáltalán eljárást indítani.
2024. ápr. 10. 11:52
 45/76 anonim ***** válasza:
10%

40!

Tudod e, hogy működik a feljelentes? Elmondod a feljelentesedet felvevő rendőrnek részletesen a problémát, aki azt feljegyzi. RESZLETESEN. Tehát mindent, amit a pasi mondott és neked nem tetszik, szóról szóra. Ebben hol az elégtétel.

2024. ápr. 10. 11:52
 46/76 anonim ***** válasza:
25%
Hol foglalkozik egy ilyen üggyel a rendőrség? De most komolyan...
2024. ápr. 10. 11:57
 47/76 anonim ***** válasza:
0%
Mondasz valamit 43-as!
2024. ápr. 10. 11:59
 48/76 anonim ***** válasza:
90%

"mire hajlandó az ágyban és miket lehet vele csinálni, technikai részleteket"

Hajlandó, miket lehet vele csinálni... vannak olyan férfiak, nem is kevesen, akik ha szexelnek egy nővel, a szex után lenézik a nőt. Mert a szex a férfiak játéka, a nő csak eszköz. Neki nem szabad élveznie a szexet, vagy aktívan részt venni benne, vele "csinálni" lehet dolgokat, ha "engedi".

Nem tudom, a pasas fogalmazott-e így vagy te, de ezeket el kéne felejteni. Ezeket a férfiismerősöket is.

2024. ápr. 10. 12:20
 49/76 anonim ***** válasza:
75%

Ha a munkahelyemen bárki ezzel jönne, mennék a HR-re, azonnal és felnyomnám a hír terjesztőjét.

Ha pedig a közösségi oldalon látnék meg ilyet, a rendőrségnél intézkednék, mert ez komoly ügy, egyébként.

Amúgy meg leszrnám, én csak szexeltem, az, hogy a kedves partnernek nem tetszik, amiért szakítok az ő baja.

2024. ápr. 10. 15:18
 50/76 anonim ***** válasza:
50%

A becsületsértés és rágalmazás szerintem sem áll meg, ha amúgy igaz, de a személyes adattal visszaélés (a szexuális életre vonatkozó adat különleges személyes adat!) igen, ha a pasi a neten terjeszti.

A rendőrség foglalkozik vele szerintem, ha nem, akkor ügyvéddel kell odamenni. Ha a sértett fél úgy dönt, de ugye felnőtt ember, majd i eldönti.

Ha kollegáid ezen viháncolnak, kérdezd fel őket. Ha munkaidőben ezt nézik, nyomd fel őket.

Nem a lányod a hibás, hanem ez a nyomorult pondró.

2024. ápr. 10. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!