Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudják elfogadni a...

Miért nem tudják elfogadni a szüleim a személyiségemet?

Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok, nagyon makacs vagyok, és elég sok dolgot elterveztem, amire ők azt mondták, hogy nem fog sikerülni, meg álomvilágban élek, de szépen lassan haladok a céljaim felé. Meg nem csak az, állandóan okoskodni akarnak nekem, pedig én olyan vagyok, ha én egyszer azt mondom valamire, hogy piros, akkor tőlem mondhatja azt 1000 ember, hogy az zöld, de nekem az akkor is piros. És pont ez a probléma, hogy sok dolgommal nem értenek egyet, bár tény és való, hogy vannak céljaim, műtéteket akarok, nem akarok párkapcsolatot stb. Csak nem értem, hogy ez nekik miért probléma, mikor engem úgy se lehet se meggyőzni, meg se lebeszélni semmiről. Mert ha kitalálok valamit, ahhoz betegesen ragaszkodom, és pont ezért érem el, mindig amit akarok.

márc. 22. 23:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
#30 Kétlem, hogy a kérdező pszichopata volna a leírtak alapján. Ha valóban az volna, nem ilyen kérdést tett volna fel.
márc. 23. 15:54
 32/39 A kérdező kommentje:
Istenem ezek a kommentek😂 Nem vagyok pszichopata, és megyek a világ ellen. Az hogy ilyen a személyiségem, csak annyit takar, hogy pl azt veszek amit akarok, azt csinálok amit akarok, oda utazok, és olyan esztétikai beavatkozásokat csinálok, amiket akarok, és nem idegesítem magam azzal, hogy mit gondolnak mások. Egyébként nem függök tőlük, mert saját lakásban élek. És pont ezért érek el mindent, amit szeretnék, mert nem azzal töltöm az életemet, hogy állandóan attól parázok, hogy mit gondolnak mások. Amúgy meg aránylag tök normálisan élek, tehát nem ártok senkinek, nem csinálok semmit törvénybe ütközőt, szóval nem is értem ezt a rosszindulatot.
márc. 23. 16:47
 33/39 A kérdező kommentje:
*nem megyek a világ ellen
márc. 23. 16:47
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nem függsz tőlük, lol.
márc. 23. 16:50
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

"És pont ezért érek el mindent, amit szeretnék, mert nem azzal töltöm az életemet, hogy állandóan attól parázok, hogy mit gondolnak mások."

Hát de akkor minek írtad ki a kérdésed az ellenkezőjéről? Te skizofrén vagy amúgy, most váltottál vagy mi?

márc. 23. 18:20
 36/39 anonim ***** válasza:
35%
Beteg.
márc. 23. 18:31
 37/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok skizofrén, de ettől függetlenül sokszor idegesít ez a dolog, mert hát nyilván a szülők fontosak, és ezt leszámítva jó a kapcsolatom velük.
márc. 23. 18:39
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok pszichopata, és nem megyek a világ ellen."

"...ha én egyszer azt mondom valamire, hogy piros, akkor tőlem mondhatja azt 1000 ember, hogy az zöld, de nekem az akkor is piros. "

Nem, nem mész q világ ellen

márc. 23. 18:54
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
azért az szép 22 évesen annyit összespórolni hogy saját lakást vegyél.
márc. 23. 18:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!