Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan oldjátok meg láthatások...

Hogyan oldjátok meg láthatások alatt, hogy a párod gyermekei minőségi időt is tudjanak tölteni külön csak az apjukkal is?

Figyelt kérdés

Jó ideig csak úgy mentünk programokra, hogy mi (én es a gyerekeim) is ott voltunk. A párom gyerekei nem igazán csípnek minket, így jelezték, hogy ők az apjukhoz jönnek és nem hozzám, szálljak le róluk. Bár ezt nem ilyen finoman adták tudtomra, de tudomásul vettem és elfogadtam. Most viszont azért is én vagyok a rossz, hogy mi megyünk programokra, míg ők otthon tespednek heti 2 napot. Ezzel viszont tényleg nem tudok mit kezdeni. A párom nem kimozdulós típus, nekem is komoly vitáim voltal vele, hogy a közös programokon megjelenjen és ott is maradjon, ha viszont nem vagyok ott, akkor rövid idő után valami indokkal meglép.

Hogyan oldhatnám meg, hogy ez változzon és ne mindig én legyek a rossz?

márc. 20. 19:12
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Az első alkalommal megmondtam volna, hogy "Drágáim, ezt rendezzétek le apátokkal ti. Ha már ahhoz elég tökösnek érzitek magatokat, hogy úgy beszéljetek velem, mint egy rakás szarral, itt is legyen vér a pucátokban!"

Nem tudom, nekem elég gyanús lenne gyerekes nőként, hogy egy gyerekes férfi ennyire leszarja a saját gyerekeit... Párként sem fűznék valahogy nagy reményeket hozzá...

márc. 24. 03:12
 42/44 anonim ***** válasza:
69%

Na ez az,nekem se kellene ilyen.

Szar apa. Ha lesz közös gyereketek akkor azt is leszarja majd.

márc. 24. 05:17
 43/44 anonim ***** válasza:
42-es: ha ilyen "pazar" párválasztásai voltak, azután remélem, a kérdező nem akar negyedik gyereket...
márc. 24. 11:11
 44/44 anonim ***** válasza:
Néhány óra elég a minőségi, csak apás időből. Neked, és a nevelt gyerekeknek is joguk van hétvégenként együttlenni a pároddal. Nem kell hagyni, hogy kisajátítsák mindkét munkaszünetes napra az apjukat, és ti mehettek, amerre tágasabb...
márc. 24. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!