Hogyan oldjátok meg láthatások alatt, hogy a párod gyermekei minőségi időt is tudjanak tölteni külön csak az apjukkal is?
Jó ideig csak úgy mentünk programokra, hogy mi (én es a gyerekeim) is ott voltunk. A párom gyerekei nem igazán csípnek minket, így jelezték, hogy ők az apjukhoz jönnek és nem hozzám, szálljak le róluk. Bár ezt nem ilyen finoman adták tudtomra, de tudomásul vettem és elfogadtam. Most viszont azért is én vagyok a rossz, hogy mi megyünk programokra, míg ők otthon tespednek heti 2 napot. Ezzel viszont tényleg nem tudok mit kezdeni. A párom nem kimozdulós típus, nekem is komoly vitáim voltal vele, hogy a közös programokon megjelenjen és ott is maradjon, ha viszont nem vagyok ott, akkor rövid idő után valami indokkal meglép.
Hogyan oldhatnám meg, hogy ez változzon és ne mindig én legyek a rossz?
Ez nem a te ügyed, ezt a párodnak meg a gyerekeinek kell megoldani.
Azt nem várhatják el, hogy te szervezd meg, hogy mit csináljanak együtt.
Kérdezd meg a párod gyerekeitől, hogy van-e kedvük veletek tartani.
Ha igen, akkor azért remélhető, hogy a párod is megy, és rájönnek, hogy jó volt az úgy, hogy együtt a család.
Ha nem, akkor az már nem a te hibád.
4, 6, 7 és 9 évesek. Hétvégente vannak nálunk. Az enyémek 9, 11 és 14 évesek.
3! Na mesélj mi a hasfájasod, hogy mindenkibe beleállsz? Hátha kirángathatjuk egymást a mélypontról! 🙂
"szoval az anyjuk minden hetvegen lepasszolja oket hozzatok, hogy addig szabad legyen. Ugyes! :-/"
Szóval az apjuk lelépett 4 gyerek mellől, hogy családosdit játszon 3 idegen gyerekkel. Ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!