Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan oldjátok meg láthatások...

Hogyan oldjátok meg láthatások alatt, hogy a párod gyermekei minőségi időt is tudjanak tölteni külön csak az apjukkal is?

Figyelt kérdés

Jó ideig csak úgy mentünk programokra, hogy mi (én es a gyerekeim) is ott voltunk. A párom gyerekei nem igazán csípnek minket, így jelezték, hogy ők az apjukhoz jönnek és nem hozzám, szálljak le róluk. Bár ezt nem ilyen finoman adták tudtomra, de tudomásul vettem és elfogadtam. Most viszont azért is én vagyok a rossz, hogy mi megyünk programokra, míg ők otthon tespednek heti 2 napot. Ezzel viszont tényleg nem tudok mit kezdeni. A párom nem kimozdulós típus, nekem is komoly vitáim voltal vele, hogy a közös programokon megjelenjen és ott is maradjon, ha viszont nem vagyok ott, akkor rövid idő után valami indokkal meglép.

Hogyan oldhatnám meg, hogy ez változzon és ne mindig én legyek a rossz?

márc. 20. 19:12
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
86%
A ferjemnek 9 eves a fia, 4 eve vagyunk egyutt. Kethetente hetvegen van nalunk, meg a szunetek feleben. Van, amikor harman csinalunk programot, maskor nelkulem mennek ide-oda, amit nem banok. Menjenek csak.
márc. 21. 14:10
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
#31 Kb így elfogadható ez mindenki számára.
márc. 21. 14:13
 33/44 anonim ***** válasza:
83%

#30 Ahogy írod, a hétköznapok rohanósak. A rohanós hêtköznapokat az anya nyomja le. Igen, intézményben vannak a gyerekek sokat, de oda meglepő módon nem teleportalni szoktak. Hozni-vinni kell őket, utána nyargalni különórára, utána leckét írni, kikérdezni, szülőire járni. Mellette takarítani meg kaját biztosítani nekik. Az apa ezeket nem csinálja, helyette a hét nagyrészében lepasszolja őket, minden hétköznap délután pihenhet. Arról nem is beszélve, hogy bármilyen munkát elvállalhat, míg az anyának alapból teljesen leszűkülnek a lehetőségei ha kizárólag ő menedzseli a gyerekeket.

Az apának van heti 5 szabad reggele-délutánja folyamatosan. És jelen esetben még hétvégén sem csinál semmit a gyerekeivel, csak tesped otthon. Majd mindjárt megsajnálom.

Az igazán igazságos az egy hét itt, egy hét ott lenne. Abba vajon belemenne ez az apák gyöngye? Szerinted komolyan az lenne az igazságos ha az anyának jutna 14 napból, 2 szabad? Ne már.

márc. 21. 14:22
 34/44 anonim ***** válasza:
81%
Ne oldd meg, nem a te dolgod, hanem a párodé, különösen a gyerekek "kedves" megjegyzése után. Szépen meg lehet mondani, hogy a kialakult helyzet nem a te sarad, fingadozzanak nyugodtan apával a kanapén. Nem értem egyébként, minek neked ez a szerencsecsomag férjed. Négy gyereket rád csődít minden hétvégén és ő az ötödik.
márc. 21. 14:38
 35/44 anonim ***** válasza:
62%
1-2 órára elmennek/félrevonulnak valahová, csak az apa és a gyerekei. Oldják meg, hogy minőségi legyen ez az idő, ő dolguk. A hátralevő időben közös együttlét.Akinek nem tetszik mehet haza az anyjához.
márc. 21. 14:58
 36/44 anonim ***** válasza:
73%

"igen, de azért is írtam, hogy soha ilyen fel se merült, hogy azt mondta volna az 5-6 éves gyerek nekem, hogy te ne gyere, mert apámmal akarok menni kettesben. Mondjuk én akikkel eddig találkoztam jól nevelt gyerekek voltak..."

Elvált szülők gyerekeként én jeleztem apámnak, hogy jó lenne, ha nem lenne mindig ott a barátnője, amikor találkozunk. 6 éves voltam és jól nevelt. Nem lenne baj, ha megprobalnad megerteni, hogy az emberek nem egyformák és attól, hogy téged, a párod meg az ő gyerekeit nem zavarja, ha ott van az éppen aktuális partner, más gyereket még zavarhat

márc. 21. 15:18
 37/44 anonim ***** válasza:
84%
Ezzel te nem tudsz mit csinálni.
márc. 21. 15:56
 38/44 babyboom567 ***** válasza:
70%

Ne haragudj, de eddig sem a te dolgod volt szórakoztatni a pasid gyerekeit.

Én biztos, hogy egy fűszálat sem tennék ezért, sőt erre még azt az időt is kár volt pazarolnod, amíg ezt a kérdést kiírtad.De mondjuk egy ilyen lusta pasast biztosan nem vennék a nyakamba 3 gyerekem mellé,hogy még az ő dolgait is oldhatnám meg.Mégha aranyból lenne a f@sza akkor sem.

márc. 21. 17:45
 39/44 anonim ***** válasza:
79%
36, A kérdező megértette és tiszteletben tartotta a gyerekek kérdését, amit egyébként bunkó módon fogalmaztak meg. Most vígan együtt lehetnek csak az apjukkal hosszú órákig, de ez sem jó nekik, ráadásul a kérdezőt okolják, pedig qrvára semmi része abban, hogy az apa otthon tesped és lexarja őket. Na, ez a probléma. A kérdezőnek nem kellene magára venni. Ez már az apa dolga, szórakoztatni a négy csemetét.
márc. 21. 19:12
 40/44 anonim ***** válasza:
34%

39!

A kommentem konkrétan valasz volt egy masik hozzaszolasra, ideztem is, hogy mire.

márc. 21. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!