Hogyan oldjátok meg láthatások alatt, hogy a párod gyermekei minőségi időt is tudjanak tölteni külön csak az apjukkal is?
Jó ideig csak úgy mentünk programokra, hogy mi (én es a gyerekeim) is ott voltunk. A párom gyerekei nem igazán csípnek minket, így jelezték, hogy ők az apjukhoz jönnek és nem hozzám, szálljak le róluk. Bár ezt nem ilyen finoman adták tudtomra, de tudomásul vettem és elfogadtam. Most viszont azért is én vagyok a rossz, hogy mi megyünk programokra, míg ők otthon tespednek heti 2 napot. Ezzel viszont tényleg nem tudok mit kezdeni. A párom nem kimozdulós típus, nekem is komoly vitáim voltal vele, hogy a közös programokon megjelenjen és ott is maradjon, ha viszont nem vagyok ott, akkor rövid idő után valami indokkal meglép.
Hogyan oldhatnám meg, hogy ez változzon és ne mindig én legyek a rossz?
20!
Gyerekekről beszélünk, a legidősebb 11 éves. Bizony érthető, hogy az apjukkal akarnak lenni, nem annak a párjával es az ő gyerekeivel. Az is érthető, ha ők is arra vagynak , hogy programozzanak. Gyerekek, nem felnőttek.
"...amikor jött mi előre kitaláltuk mit lehetne csinálni, aztán felvetettük, hogy Annácska, mit csináljunk ma, elmenjünk játszóházba vagy inkább állatkertbe? "
De itt nincs ilyen. Itt 2 lehetőség van, amik közül valaszthatnak: X program a TELJES családdal, tehat apu párjával és annak gyerekeivel, vagy otthon ülés és semmi apuval.
Szard le. Ők kérték hogy ne alkalmatlankodj.
Szervezzen programot nekik az apjuk. Ha nem képes rá vagy nem akarja, az az ő dolga.
Össze kellene szoktatni a gyerekeket-felnőtteket, mert ennyi gyereknek nem lehet a kedvében járni. Az se szerencssés, hogy az előző házasságából való gyerekei a hetente 2 munkaszüneti napon elveszik a feleségétől a férjet, és az új gyerekektől a nevelőapát.
Tényleg úgy néz ki, hogy a gyerekek anyja lepasszolja a teljes hétvégékre a gyerekeit az apának. Talán abban sem ártatlan, hogy a gyerekek az apjuk új párját nem fogadják el.
19-es, bocs, de, igen, elvárható a gyerekek részéről - akik számára az új család csupa idegen - hogy a SAJÁT apjuk normális időt töltsön velük.
Az új családra hivatkozva az én apám is masszívan leszart mindig is... jaj, értsem meg, hogy már ők a családja.
Hát meg a jó édes anyukádat azt - akkor innentől kezdve az új családodhoz menjél, ha bajod van, és ne tőlem várjál támogatást, hiszen ők a családod, nem a vérszerinti gyerek.
Ja, ez már nem tetszett neki - engem meg nem érdekel.
Abban te nem tudsz segíteni, hogy az apjuk minőségi időt töltsön a gyermekeivel, de nélküled.
Miért töltenek minden hétvégén 2 napot az apjukkal? Anyjuk nem kíván minőségi időt tölteni a gyerekeivel?
Most itt komolyan a gyerekek anyja van számonkérve, hogy a heti 7 napból csak ötöt tölt a gyerekekkel? Lehet ő is szívesen cserélne hogy otthon tesped velük összesen 2 napot, a maradék ötben meg rohangáljon utánunk meg tanuljon velük az apjuk. Nehogy már 2 nap egy héten sok legyen egy szülőnek a saját gyerekeiből.
Kérdező, te ezen max úgy tudsz segíteni ha szólsz a párodnak hogy szervezzen programokat a saját gyerekeinek, ha már téged lekoptattak. De nem is értem, aki meglép a családi programokról az mi a francak ilyen szapora.
A hétköznapok általában rohanósak, munkahelyen, óvodában, iskolában van a család, csak este jünnek össze.
Hétvégén lehetne kicsit lazítani, pihenni, de az anyuka azt nem a gyermekeivel akarja tölteni, ezért minden hétvégén lepasszolja az apának az összes gyereket mindkét napra. Pedig talán az apa is pihenne kicsit a heti meló után. De neki mindkét nap MINŐSÉGI időt kell biztosítani a gyermekei számára. Aztán kezdődhet az újabb dolgos hét stb.
Szóval az anyának van heti 2 szabadnapja, az apának egy sincs. Ez megy folyamatosan. Meddig fogja bírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!