Hogyan szoktassam le a szüleimet arról, hogy ne hallgassák a tévét, meg a tiktok/facebook videókat hangosan?
Sajnálom, tudom milyen. Apám ugyan ez, de durvább. Bömböl a tv, megy a nagy rádió, közben van olyan, h a zsebrádióját is bekapcsolja (!!) MINDEKÖZBEN harsog a telefonja a fb videóktól!
Amint nagykorú lettem, elmentem otthonról, messzire.
Ha neha meglátogatom őket, akkor ha ilyen van szólok, ha nem ér semmit, elmegyünk anyámmal sétálni.
Költözz el, hány éves vagy?
15 Úrisn, nem gondoltál arra h esetleg otthagyod...?
Anyám most belátta h jobb lett volna..
Semmit, sajnos tele a világ bunkókkal, akiknek egyedül kellene élnie, mert a közös együttélés és alkalmazkodás az úgy kapásból nem megy nekik.
Nevetséges - vagyis inkább szánalmas.
Ezt el kell fogadnod, ha tanulni akarsz, menj a könyvtárba, amúgy meg noise cancell-es füles, az elég sokat szűr.
Nem olcsó, de jó vétel.
16-os, és amíg otthon élsz kamaszként, ahol kb egy ajtó választ el az idióta szüleidtől, vagy tesódtól, mit csinálsz?
Nálunk az öcsém őrjöngött állandóan, anyámék meg nagy ívben szrtak rá, de most verjem meg? Egy ideig még oké, de egy 14 éves 180 centis gyerekkel mit kezdek?
Megkértem - 2-3-4x, 10x... szerinted változott valami? Semmi, ő ugyanúgy rohangált, őrjöngött a sz.gép előtt, és sorolhatnám.
Voltam 18 érettségi évében. Akkor hová költözök? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!