Hogyan szoktassam le a szüleimet arról, hogy ne hallgassák a tévét, meg a tiktok/facebook videókat hangosan?
Ha eddig nem ment, esélyes, hogy sajnos sehogy :/
Füldugó esetleg nem segítene?
fejeld meg őket, amikor csinálják
ha ez nem elég, akkor rúgd ki a lábukat
"én meg nem tudok tanulni"
Csak ezzel kapcsolatban tudom azt tanácsolni, hogy akkor suli után menj könyvtárba. Tanulótárs is lehet esetleg opció, a lényeg az, hogy ne tanulj otthon, mert látszólag ez se hatja meg őket. Azért nem szólhatnak rád, hogy tanulni vagy oda.
Vagy ami még nekem bejött az az, hogy tanulás közben a fülhallgatómon zenét hallgatok, de nem pörgőset, hanem valami lassú, nyugtató zenét, mert segít koncentrálni, egyáltalán nem zavar.
Szomorú, hogy abszolút nincsenek egymasra tekintettel az emberek.
A pasim is a tévét mindig túl hangosan nézi, kellett mindig kérleljem, hogy halkítsd le, többször egymas utan, hogy egy egy cseppet lejjebb vigye a hangerőt.
Tiszta stressz volt ez a számomra, féltem mindig, hogy a szomszedok meg fognak szólni .
Meg neki a normal hangerő nagyon hangos peldaul mikor beszél. Mindenki hallja, hogy hazajött, vagy ha telefonon beszelt, hiaba hallotta a masik, üvöltve beszel mint az építőtelepen.
Apám is ilyen volt. Mindenki süvöltve élt. A lanyom is ordít csapkod ha valami nem tetszik neki.
Mindig szemlesütve jartam a szomszedok előtt.
Most legalabb a pasim hazaköltözött, ő házban lakik es ott mehet a cirkusz. Őrület tenyleg, hogy egyeseknek hiaba esdekelsz, hogy csendesebben adják elő magukat, egyszerűen nem hajlandóak, csak ha valaki kupánvágja őket
Vagy még akkor sem, az is olaj a tűzre. De azert ha szólsz a szüleidnek, meg egyszer, hogy nem tudsz tanulni, túl hangos minden, hatha mégis megértik
Vagy lehet azt akarják, hogy zárhassák be az ajtójukat, hogy lehessenek ketten, ki tudja, lehet direkt csinálják
" amit már nem lehet kikerülni semmilyen platformon sem, mert már automatikusan elindulnak, ahogy görgeted a hírfolyamot,"
Telefonon ki lehet kapcsolni az automatikus indulást, laptopon pedig be lehet állítani, hogy halkan induljon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!