Kedves anyukák igaza van az előadónak a videóban az anyasággal kapcsolatban?
Ugyan már kérlek. Ez szórakoztató jellegű videó egy szenny portálon. A legalja. Egy nagy okadek az egész azzal együtt , aki énekeli, így számomra nem tud hiteles lenni.
Én nem játék babát neveltem fel egyedül, hanem igazit férfiként. Annyira nem volt szörnyű. Be kell tartani az előírásokat. Beszélni még nem tudnak kezdetben, de nem nehéz kitalálni mit akarnak és mi a gond
Szórakoztató a videó, kritikus, sarkítja a témát, de sok igazság van benne. Ami tipikus, hogy a gyerekek az anya témája, az apa sehol sincs képben, mert ö "dolgozik", az anya meg ugye lustálkodik meg játszik a gyerekekkel.
Négy gyereket neveltem fel, és annyiban ugaz a videó, hogy a napok nagyobb fele ilyesmivel telik, viszont a többi az, ami miatt pozitívnak tartottam a gyerekvállallást, amikor együtt játszunk, kátom, hogy fejlödnek, aranyosak.
Egyébként ezen az oldalon is rengeteg anya van, aki kb ugyanerröl ír, tényleg napi 24 órás elfoglaltság, és kezdetben tényleg nemalvás és stressz az idö nagy része
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!