Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan érzem rosszul magam...

Jogosan érzem rosszul magam ezért?

Figyelt kérdés
Sokszor van úgy, hogy anyám megígér valamit, hogy elmegyünk pl. szerdán egy boltba vagy elmegyünk valahova, én belelkesedek, én még indulás előtti napján megkérdezem, hogy biztos megyünk és mondja igen. Aztán vagy este mondja vagy aznap, hogy most mégse megyünk mert nincs kedvem, fáradt vagyok...(egész nap otthon van) Ez elég rosszul esik főleg, mert én van, hogy amíg nem megyünk addig nem csinálok programot arra a napra és mikor közli ezt akkor feleslegesen vártam úgymond pedig volt, hogy pont arra a napra terveztem volna valamit. Jó egy nap nem olyan nagy cucc de sokszor csinálta ezt és már kezd zavarni. Hiába mondtam utána, hogy akkor ne mondjon semmit, hogy megyünk valahova ha eleve nem biztos de utána ő besértődik és nem beszél velem max másnap mintha mi sem történt volna. Pedig itt inkább nekem kéne "megsértődnöm" de én nem szoktam sértődékeny lenni. Ez max zavar de elengedem, csak rosszul esik. Más anyja is szokta ezt csinálni, mi a megoldás? Már csináltam azt, hogy ha mondott valamit, hogy megyünk ide oda ekkor akkor úgy tettem mintha nem is mondott volna semmit aztán csodák csodájára elmentünk. Más nem szokta ezt csinálni csak ő. Jó van amikor tényleg közbe jön valami ami miatt nem tudunk menni de nem mindig. Nyilván nem a bolt, a vásárlás a fontos hanem az, hogy megyünk valahova, program. Hogy szoktak megnevezni egy ilyen embert, van e valami kifejezés ilyen viselkedésre? Jogosan érzem rosszul magam?

2024. márc. 5. 18:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10.Lehet igazad van, de egyébként azért nincsenek barátnőim mert eleve nem is voltak az utóbbi időben, mikor voltak (sulis időszak) akkor nem hanyagoltam őket, jól megvoltunk (egy kérdésből ne akarj másokat leírni). Meg eleve nem is kerestem a társaságukat, ők se engem. jelenleg jól vagyok egyedül is.
2024. márc. 5. 19:05
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok önző...az esik rosszul hogy nem tartja be sokszor amit ígér, nincs bajom ha otthon tesped...nem is értem miért írod hogy önző vagyok. szerintem ez sok másnak is esik rosszul ha sembesül azzal, hogy nem tartja be amit ígért sokszor főleg...
2024. márc. 5. 19:09
 13/18 anonim ***** válasza:
16%
szívem, a barátság ápolása, de még a családi kapcsolatoké is, melós dolog. ha nem keresed őket, ha hagyod ellaposodni...tudod mit?! a te dolgod! beszélj anyukáddal, ne vegye természetesnek, hogy átver, s hogy ettől rosszul érzed magad
2024. márc. 5. 19:14
 14/18 A kérdező kommentje:
13-Látom itt nem kapok értelmes választ a kérdésemre, nem is követem tovább..az utolsó mondatod az egyetlen amivel egyetértek, többit kár volt felhozni. sziasztok. ez volt kb a lényege a kérdésemnek...
2024. márc. 5. 19:18
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
te, te, te... csibefalat! egyszer ülj le anyukával beszélni, hogy mitől fáradt egész nap, nem-e nyomasztja valami, hogy rendesen kajál-e? oka van annak hogy ilyen. apukád merre van? szerintem nem csak téged érnek csalódások, de talán ha kommunikálnátok erről! bocs ha nyers voltam :)
2024. márc. 5. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
29%

Neked egy bolti vásárlás az az élmény, amire lelkileg készülsz, belelkesedsz és más programot félreteszel miatta?

Döbbenetes, milyen sivár életed lehet.

2024. márc. 6. 01:44
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, töröltesd a kérdést, semmi értelmes választ nem kapsz rá, csak a sok megkeseredett szülőét, aki szerint egytini csakis hisztis lehet, az anyukák pedig szentek.
2024. márc. 6. 10:24
 18/18 anonim ***** válasza:
32%
Mondjuk bocs, de az tényleg nem egészséges, hogy tiniként, fiatal felnőttként egy barátod sincs és folyamatosan anyukáddal akarsz programozni, már egy bevásárlás is nagy esemény. Ezt most mindenféle rosszindulat nélkül mondom. Anyudnak pedig ez fárasztó is lehet, persze rendben van olykor egy-egy anya-lánya program, de rendszeresen azért tényleg lehet, hogy nincs kedve hozzá. Kicsit próbálj önállóbb lenni és nyitni más emberek felé, ne anyukád legyen az egyetlen szórakoztató partnered.
2024. márc. 6. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!