Szóljak anyának, hogy a nővérem írt?
Megszakítottuk a kapcsolatot a mővéremmel 3 éve, mert nagyon balhés volt. Apa kidobta a házból és azóta nem hallottunk róla. Tegnap anya nem volt otthon és pont akkor jött neki egy üzenet a nővéremtől, apával olvastunk el. Arról írt, hogy azóta több helyen is volt külföldön, meg hogy milyen helyeken dolgozott, most épp Spanyolországban él, van egy párja 9 hónapja, meg hogy hiányzik neki anya, és látni szeretné meg, hogy ismerjék meg egymást a párjával. Semmi olyat nem írt, de apa kitörölte az üzenetet és azt mondta ne mondjuk anyának.
Még nem mondtam neki semmit, de el kellene inkább mondani?
"biztosan nem írt"
Az meg sem fordult a fejedben hogy apád azt is törölte?
Anyadnak joga van tudni, apád meg ne turkáljon más telefonjában és olvassa el az üzeneteit.
Ki tudja mi mást törölhetett még. Vagy akár a te telefonodból is. Mit képzel?
Majd anyád eldönti akar-e tesóddal találkozni. Apádnak nem kell ott lennie, semleges helyen is összeülhetnek.
Szerintem szólj, vagy csináld azt, hogy vedd fel a kapcsolatot nővéreddel, mondj valami olyasmit: írjon inkább e-mail-t neki, mert valamiért nem igazán sikerült elolvasnia.
Bizonyos szempontból lehet lényeges, hogy milyen balhék miatt történt a kapcsolatmegszakítás, de az újbóli kapcsolatfelvétel esélyétől nem szabad megfosztani, mert mindenki változhat.
Ez faterodtól elég egy undorító húzás volt és mint apa, itt számomra bemutatkozott, hogy így kezeli a saját gyerekét. Meg, mint férj is, hogy csak úgy törölgeti a felesége üzeneteit. Ehhez már mi undorító prosztónak kell lenni, már, ne haragudj, kérdező! Valszeg, nem véletlen nem kereste a fatert a nővér.
Én minden esetre visszakeresném a profilt, amiről írt, felkeresném, és megírnám a nővérnek, hogy bocsánatot kérsz apátok nevében, amiért kitörölte anyátok helyett az üzenetet és, hogy anyukátoknak szóltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!