Szóljak anyának, hogy a nővérem írt?
Megszakítottuk a kapcsolatot a mővéremmel 3 éve, mert nagyon balhés volt. Apa kidobta a házból és azóta nem hallottunk róla. Tegnap anya nem volt otthon és pont akkor jött neki egy üzenet a nővéremtől, apával olvastunk el. Arról írt, hogy azóta több helyen is volt külföldön, meg hogy milyen helyeken dolgozott, most épp Spanyolországban él, van egy párja 9 hónapja, meg hogy hiányzik neki anya, és látni szeretné meg, hogy ismerjék meg egymást a párjával. Semmi olyat nem írt, de apa kitörölte az üzenetet és azt mondta ne mondjuk anyának.
Még nem mondtam neki semmit, de el kellene inkább mondani?
Én szólnék.
Anyukádnak joga van eldönteni, hogy akar-e újra kapcsolatba lépni a gyerekével.
Apukádtól nem volt szép, hogy kitörölte az üzenetet, amit nem ő kapott, és amihez kvázi semmi köze. Ha apukátokkal akart volna kapcsolatba lépni, akkor őt keresi meg, és akkor apukád dönt belátása szerint, de itt nem erről van szó.
Én megmondanám apámnak, hogy vagy ő szól anyámnak, vagy én, de ha én, akkor azt is megmondom, hogy engem is titkolózásra akart rávenni. És ehhez tartanám magamat.
Az üzenetet nem volt jogos elolvasni, kitörölni meg egyenesen patkányság. Anyukának joga van tudni az üzenetről és neki dönteni a kapcsolat felvételéről. Felnőtt ember, ne a férje meg a gyereke döntsön helyette.
Levéltitok?? Ez nagyon gáz, hogy elolvastátok, az még gázabb, hogy ki is töröltétek az üzenetet.
Nem tudom mit tett a testvéred, de anyaként én biztosan meghallgatnám, mondjuk 3 évig, hogy nem keresték egymást, ez is fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!