Hogy adtátok be otthon, hogy elakartok költözni?
A családban sosem volt annyira jó a viszonyom anyámmal, inkább csak elviseltük egymást, de mostmár apámmal és a tesómmal sem olyan jó a viszonyom. Nem érzem úgy, hogy támogatnának abban amit elterveztem, inkább mikor meglátják, hogy tetoválok vagy festek fintorognak. Egyedül a párom aki támogat mindenben. Ketrecben érzem magam már egy jó ideje itthon. A napokban felvetettem, hogy nem akarom a technikumot befejezni, helyette beadtam az egyetemre a jelentkezést, mire anyám megjegyezte, hogy nem hajlandó eltartani, ha nem fejezem be az iskolát. Egy házban lakunk a tesómmal, aki otthagyta az egyetemet, majd megint visszaült, heti szinten váltogatta mit akar, őt mindenben támogatják, viszont engem nem.
Nem igazán érzem magam itthon jól már, szeretnék egy nyugodtabb életet, és egy támogató környezetet. Szerintetek mit tegyek?
"mindenért szinte levagyok hurrogva, ezért gondoltam, hogy valahogy közölni kéne velük"
Ebből még nem következik. Ha közlöd velük, csak még egy okot adsz nekik, amiért majd lehurroghatnak - magadnak meg még egy okot, amiért hisztizhetsz, mint amikor azt írod, hogy
"Ha nem tudsz normális választ adni, akkor inkább hanyagold a posztot, kösz."
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!