Más kamasz is szokta látni a szüleit fehérneműben/alsónadrágban?
Figyelt kérdés
Esetleg titeket láthatnak így a szüleitek?febr. 15. 21:48
1/11 anonim válasza:
Természetesen, hiszen a szülő is az otthonában van.
4/11 A kérdező kommentje:
Oh köszi a válaszokat,akkor másoknál is szokott lenni ilyesmi.Azt hittem rosszul csinálok valamit.
febr. 15. 21:55
6/11 anonim válasza:
Igen. Anyát még melltartó nélkül is. Nem bújik el atoltozni. Így szoktuk meg kiskorunk óta. Semmi különös nincs benne. Tesóm a fürdőben öltözik át, de engem is láttak már a szüleim melltartóban, mint ahogy a strandon is látnak bikiniben.
7/11 anonim válasza:
Már felnőtt nő vagyok, de anyukámat a mai napig szoktam látni akár meztelenül pl tusolás közben is. (Ha pl nyaralni megyünk családostul, és az apartmannak egyben van a wc meg a tusoló.. Ő is simán bejön hozzám, nekünk ez nem tabu.)
Apukám előtt fehérneműben simán mászkálok, ő is előttem alsónadrágban, de azért vele nem nyitogatunk egymásra fürdés közben.
8/11 anonim válasza:
Igen, persze. Ez nem meztelenség. Ha strandon vagy családdal, akkor is ugyanazt látod.
9/11 anonim válasza:
Igen, láttam régen, de én sem öltöztem fel jobban amikor pl kiszaladtam este mosdóba vagy ilyesmi.
Bugyi-top, de öcsémnél pl csak maga köré tekert törölköző.
Semmi nincs ebben, egy strandon többet látni az emberből.
10/11 anonim válasza:
Mikor tiltanak ki végleg innen? Rokonfétises f@sz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!