Aniko1978 kérdése:
14 éves fiam alsónadrágja szinte minden nap fehér foltos, nem szeretném kellemetlen szituációba hozni, se leszidni viszont szerintem nem normális. Vagy az lenne ebben a korban?
Figyelt kérdés
Utána olvastam tobb helyen és először arra jutottam hogy teljesen normális, éjszakai magomles viszont nem tartom valószínűnek mert este dobja be az alsojat a szennyesbe és szokott maszturbalni is. Hogy tudnék erről vele beszelni? Vagy mitől lehet ez?
Egy aggódó anyuka
2018. máj. 15. 18:30
1/48 anonim válasza:
Lehet a boxerébe veri ki, puha, finom anyag, jó lehet.
2/48 anonim válasza:
És ezt hogy veszed észre? Papa mit gondol az esetről?
3/48 anonim válasza:
Foglalkozz a sajat bugyogoddal!
4/48 A kérdező kommentje:
Egyedul nevelem sajnos kis kora óta.
Én mosok rá, és körülbelül fel éve kezdődött el miután először eszre vettem, párszor megnéztem és minden alkalommal ott a folt.
2018. máj. 15. 18:38
5/48 anonim válasza:
Teljesen normális szerintem. Az én párom már rég nem kamasz, de ha pár napig nem találkozunk, napi minimum egyszer maszturbál, és rendszerint a gatyájába engedi. :D Szóval nyugi, inkább csak tégy úgy, mint aki észre sem vett semmit.
6/48 anonim válasza:
Miért kéne erről beszélni vele? Csak kellemetlen helyzetbe hoznád. Teljesen normális dolog. Ebben a korban van.
8/48 anonim válasza:
Ilyen szulok nevelnek gyereket:/
9/48 anonim válasza:
Azt mit akarsz megbeszélni vele, hogy inkább a fikuszba törölje a f#szát, vagy mit?
10/48 anonim válasza:
Abba csapja ki a a lompost és oda megy a "termék" van ilyen. Szerintem ne aggódj ezen, ez természetes dolog, leginkább addig jó ameddig így csinálja mert így legalább tudod hogy egészséges. Ebben a korban a fiúk akár napi többször is kicsaphatják mert épp rájuk jön. A hormonok nagyban tombolnak bennük, az is lehet hogy fétise van ami szintén ezzel jár hogy oda csapja ki. Ezek meg normális dolgok, fétisnél is lehetnek sokkal durvábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!