Együtt vagyok a barátommal 3 hónapja,17 éves vagyok és anyukám nem engedi ,hogy hétköznap nálam aludjon szerintetek ez mennyire okés? Ha betöltöm a 18-at akkor is ennyire korlátozva leszek szerintetek?
Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 14:11
41/46 anonim válasza:
36 mi az a paranomia? Valami nemi betegség?:-D
42/46 anonim válasza:
30-as válaszolónak igaza van, normális szülö nem tartja ilyen szintü kontroll alatt a 17 éves gyerekét.
44/46 anonim válasza:
43as, néztem semmit nem dobott ki a paranomiára.
45/46 anonim válasza:
Akik szerint oké odaengedni a csávót. Gondolom, ti is szívesen látnátok a házatokban egy IDEGENT, akit nem ismertek, 150 km-re lakik, csak a lányotok épp aktuális pasija.
Ha igen a válasz, akkor félelmetesen naivak és felelőtlenek vagytok.
Bár egyértelműen látszik, melyik választ írta felnőtt és melyiket kamaszgyerek, akinek fingja nincs az életről, csak vagdalkozni tud. ;)
46/46 anonim válasza:
Nem annyira te vagy korlátozva, inkább anyukád ragaszkodik az otthona nyugalmához, és nem kíván idegent kerülgetni a lakásában. A biztonsági kockázatról nem is beszélek.
Ha 17 évesen téged korlátozna/óvna az is indokolt lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!