Együtt vagyok a barátommal 3 hónapja,17 éves vagyok és anyukám nem engedi ,hogy hétköznap nálam aludjon szerintetek ez mennyire okés? Ha betöltöm a 18-at akkor is ennyire korlátozva leszek szerintetek?
Teljesen rendben van. Igazából még rendes is, hogy ilyen friss kapcsolatban hétvégén engedi.
Ettől még neked elsődleges dolgod az iskola és a tanulás. Én se engednék olyat, ami ennek a rovására megy.
Én sem engedném, ha a lányom a saját dolga helyett 17 évesen fél napokat és éjszakát akarna pasizni iskola időben. Van erre más idő, amikor tudtok találkozni és nem maradtok le semmiről.
Az lenne kivétel, ha messze lakna a srác és néha csak így tudnák megoldani a találkát hetek kihagyásával.
Hétvégén még a pénzkereső felnőttek is pihennének. Akkor még azért nem mehet.
De mi az oka, hogy nem találtál egy közelebbi srácot?
Nem sok idő van 18 éves korodig, már elkezdhetsz diákmunkázni, gyűjteni és építeni, tervezni, hogy mikor, hová költözöl. Felnőtt dolgokhoz felnőtt módra kell viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!